Gelin ben size ısmarlayım başkanımBir günde bizi davet edip kahve ismarlamadin sayın ob
Gelin ben size ısmarlayım başkanımBir günde bizi davet edip kahve ismarlamadin sayın ob
Gelin başkanım ben ısmarlarım kapımız size her zaman açıkOyun başkanım acı bir kahvenizi içmek isteriz. 40 yıl hatrı olurmus.
Sizin partinizden atamaları bizzat kendim yaptım başkanım şuanda elimde yetki olsaydı atamalarınızı yapardım yetki sayın ob’deNerede bu bakanlar nerede bu oyun başkanı.
Yükselen gençlik partisine ait bir çok oyuncumuz makamsız. Sevim başkan Şehir başkanı olmuş ödül almış çekilmiş kenara. Ee üyeler ne olacak. Buradan devlet yetkililerine sesleniyorum. Yükselen Gençlik partisine atama yapalım lütfen. Partiye sahip çıkalım onlarda bu Vatanın evlatları.
Teşekkür ederim Sayın bakanım. Yükselen Gençlik partisine atamalarınızı bekliyoruz her zaman. Aldığımız son haberlere göre Sevim başkan bu ara bunalımdaymış ilgilenemiyormuş ondan aksamış. Bizde üstümüze düşeni yapalım el birliği ile partiyi kalkındıralım diyoruz. Yoksa birşey olacağı falan yok YükselendenSizin partinizden atamaları bizzat kendim yaptım başkanım şuanda elimde yetki olsaydı atamalarınızı yapardım yetki sayın ob’de
Bakanım, benim yazımı tekrar okumanızı ve tekrar anlamaya çalışmanızı talep ediyorumBaşkanım tekrar söyleyim oyuncular atanmak istemediği süreçte rastgele atama yapamam atanmak isteyenlere ben zaten atamasını yaptım atadığım kişilere bakabilirsiniz şuan elimde atama yetkisi olan şehir yok oyun başkanında sayın başkan
Olur başkanım baksaniza ob den bize fayda yokGelin ben size ısmarlayım başkanım
Bilmeden konuşmayacak o zaman kardeşim az bile demişimBakanım, benim yazımı tekrar okumanızı ve tekrar anlamaya çalışmanızı talep ediyorum![]()
Beni atadı sorgusuz sualsiz istemeden iOyuncular atama istemezse olmuyor başkanım bakan rastgele birini atayamaz
Ben makam istemedim hataları ön plana çıkarıyorum lütfen konuyu başka yere çekmeyinNerede bu bakanlar nerede bu oyun başkanı.
Yükselen gençlik partisine ait bir çok oyuncumuz makamsız. Sevim başkan Şehir başkanı olmuş ödül almış çekilmiş kenara. Ee üyeler ne olacak. Buradan devlet yetkililerine sesleniyorum. Yükselen Gençlik partisine atama yapalım lütfen. Partiye sahip çıkalım onlarda bu Vatanın evlatları.
Ataman gün içinde gerçekleştirilir kral. Senin için bende yazdım bakanlara ve oyun başkanına. Az daha sabırBen makam istemedim hataları ön plana çıkarıyorum lütfen konuyu başka yere çekmeyin
Öncelikle bana kardeşim diye hitap edemezsiniz saygı çerçevesinden çıkmayalım bakanım. Bir oyuncu yanlış bilgiye sahipse öyle boş yaparak değil düzgünce o işin doğrusunu açıklamak zorundasınız. Madem bakansınız ya bizden daha iyi bilmeniz gerekir ya oyunu. Ek olarak size oy veren vekillerimizi kınıyorum. Madem oyunu amacına göre oynamayacaksın neden oynuyosun? Bakansan bakan gibi davranmanın daha uygun olabileceğini düşünüyorum. Son olarak az bile demişim yazmışsınız ya bakanım onun fazlasını bana diyebilirsiniz neymiş görelimBilmeden konuşmayacak o zaman kardeşim az bile demişim
kfkfkskslsllskslwlwoososkskdkdjskslsnkdÖncelikle bana kardeşim diye hitap edemezsiniz saygı çerçevesinden çıkmayalım bakanım. Bir oyuncu yanlış bilgiye sahipse öyle boş yaparak değil düzgünce o işin doğrusunu açıklamak zorundasınız. Madem bakansınız ya bizden daha iyi bilmeniz gerekir ya oyunu. Ek olarak size oy veren vekillerimizi kınıyorum. Madem oyunu amacına göre oynamayacaksın neden oynuyosun? Bakansan bakan gibi davranmanın daha uygun olabileceğini düşünüyorum. Son olarak az bile demişim yazmışsınız ya bakanım onun fazlasını bana diyebilirsiniz neymiş görelim![]()
DkkdkdkdmmdmdmdmdmdmmdmdmdÖncelikle bana kardeşim diye hitap edemezsiniz saygı çerçevesinden çıkmayalım bakanım. Bir oyuncu yanlış bilgiye sahipse öyle boş yaparak değil düzgünce o işin doğrusunu açıklamak zorundasınız. Madem bakansınız ya bizden daha iyi bilmeniz gerekir ya oyunu. Ek olarak size oy veren vekillerimizi kınıyorum. Madem oyunu amacına göre oynamayacaksın neden oynuyosun? Bakansan bakan gibi davranmanın daha uygun olabileceğini düşünüyorum. Son olarak az bile demişim yazmışsınız ya bakanım onun fazlasını bana diyebilirsiniz neymiş görelim![]()
Deniz neysede senin gülmene çok sevindim kadir aDkkdkdkdmmdmdmdmdmdmmdmdmd
A Büyük harf kankDeniz neysede senin gülmene çok sevindim kadir a
İyi böyle sağ olA Büyük harf kank
Öncelikle bana kardeşim diye hitap edemezsiniz saygı çerçevesinden çıkmayalım bakanım. Bir oyuncu yanlış bilgiye sahipse öyle boş yaparak değil düzgünce o işin doğrusunu açıklamak zorundasınız. Madem bakansınız ya bizden daha iyi bilmeniz gerekir ya oyunu. Ek olarak size oy veren vekillerimizi kınıyorum. Madem oyunu amacına göre oynamayacaksın neden oynuyosun? Bakansan bakan gibi davranmanın daha uygun olabileceğini düşünüyorum. Son olarak az bile demişim yazmışsınız ya bakanım onun fazlasını bana diyebilirsiniz neymiş görelim![]()
Fenerbahçe-Stutgart 2.5 üst olur muSen hiç bakan falan olmadın ki, nerden bılıyon ne iş yapar nerden nasıl yapar![]()
Fenerbahçe-Stutgart 2.5 üst olur mu