Tebrikler Burak abi
Kazanan DOSTLUK oldu..
Kazanan DOSTLUK oldu..
Teşekkürler mustafaBurak Atak başkanımı tebrik ediyorum verdiği mücadeleden dolayı yeni görevinde Başarılar Dilerim.
Sizin yapacağınız oyun da ancak böyle olur. Emekle kazanmaya değil hile ile kazanmaya yönlendiren bir oyun ile asla işim olmaz. Böyle yaptıkça daha da oyuncu sayınız azalacak sayın yönetim. Hile ile kazananlara gelince de size tek cevabım hakkıyla kazanmak nedir gidin araştırın. Biz hile karşısında mağlup olmayız zafer Bizimdir.
Sizin yapacağınız oyun da ancak böyle olur. Emekle kazanmaya değil hile ile kazanmaya yönlendiren bir oyun ile asla işim olmaz. Böyle yaptıkça daha da oyuncu sayınız azalacak sayın yönetim. Hile ile kazananlara gelince de size tek cevabım hakkıyla kazanmak nedir gidin araştırın. Biz hile karşısında mağlup olmayız zafer Bizimdir.
Senin gibi Konyalı bi hemşerime bunun gibi bi metini hiç yakıştıramadım.Sizin yapacağınız oyun da ancak böyle olur. Emekle kazanmaya değil hile ile kazanmaya yönlendiren bir oyun ile asla işim olmaz. Böyle yaptıkça daha da oyuncu sayınız azalacak sayın yönetim. Hile ile kazananlara gelince de size tek cevabım hakkıyla kazanmak nedir gidin araştırın. Biz hile karşısında mağlup olmayız zafer Bizimdir.
Aynen kazandınız şuan geldi miSizin yapacağınız oyun da ancak böyle olur. Emekle kazanmaya değil hile ile kazanmaya yönlendiren bir oyun ile asla işim olmaz. Böyle yaptıkça daha da oyuncu sayınız azalacak sayın yönetim. Hile ile kazananlara gelince de size tek cevabım hakkıyla kazanmak nedir gidin araştırın. Biz hile karşısında mağlup olmayız zafer Bizimdir.
Kazanamayınca hemen oyunu kötülemekSizin yapacağınız oyun da ancak böyle olur. Emekle kazanmaya değil hile ile kazanmaya yönlendiren bir oyun ile asla işim olmaz. Böyle yaptıkça daha da oyuncu sayınız azalacak sayın yönetim. Hile ile kazananlara gelince de size tek cevabım hakkıyla kazanmak nedir gidin araştırın. Biz hile karşısında mağlup olmayız zafer Bizimdir.
Yanık kokusu nerden kimden geliyor
Ben de senin gibi hemşerime hileyi yakıştıramadim çok yazıkSenin gibi Konyalı bi hemşerime bunun gibi bi metini hiç yakıştıramadım.
Ben de senin gibi hemşerime hileyi yakıştıramadim çok yazık
Sanırım elinizde kanıtlar var başkanım. Lütfen paylaşın da biz de bilelim.Ben de senin gibi hemşerime hileyi yakıştıramadim çok yazık