B
Batın Can
Ziyaretçi
PuahahahahahahahahaBen de senin gibi hemşerime hileyi yakıştıramadim çok yazık
PuahahahahahahahahaBen de senin gibi hemşerime hileyi yakıştıramadim çok yazık
OkiiiSizin yapacağınız oyun da ancak böyle olur. Emekle kazanmaya değil hile ile kazanmaya yönlendiren bir oyun ile asla işim olmaz. Böyle yaptıkça daha da oyuncu sayınız azalacak sayın yönetim. Hile ile kazananlara gelince de size tek cevabım hakkıyla kazanmak nedir gidin araştırın. Biz hile karşısında mağlup olmayız zafer Bizimdir.
Sizin yapacağınız oyun da ancak böyle olur. Emekle kazanmaya değil hile ile kazanmaya yönlendiren bir oyun ile asla işim olmaz. Böyle yaptıkça daha da oyuncu sayınız azalacak sayın yönetim. Hile ile kazananlara gelince de size tek cevabım hakkıyla kazanmak nedir gidin araştırın. Biz hile karşısında mağlup olmayız zafer Bizimdir.
Ben de senin gibi hemşerime hileyi yakıştıramadim çok yazık
İzmirden geliyordur Sado itfaiye göndercekti.Yanık kokusu nerden kimden geliyor
benim anlamadığım sadece seçim kaybedince ortaya çıkan bu hesap kimin acabaSizin yapacağınız oyun da ancak böyle olur. Emekle kazanmaya değil hile ile kazanmaya yönlendiren bir oyun ile asla işim olmaz. Böyle yaptıkça daha da oyuncu sayınız azalacak sayın yönetim. Hile ile kazananlara gelince de size tek cevabım hakkıyla kazanmak nedir gidin araştırın. Biz hile karşısında mağlup olmayız zafer Bizimdir.
Kötülediğiniz oyuna ve yönetimine ulaşırsanız detaylı şekilde atabilirler. Kimler hile kimler değil, kim nasıl bi taktik uygulamış hepsini detaylıca gösterebilirler geçmişte olduğu gibi.Ben de senin gibi hemşerime hileyi yakıştıramadim çok yazık
Sen nedip durun gece gece kurban olduğumSizin yapacağınız oyun da ancak böyle olur. Emekle kazanmaya değil hile ile kazanmaya yönlendiren bir oyun ile asla işim olmaz. Böyle yaptıkça daha da oyuncu sayınız azalacak sayın yönetim. Hile ile kazananlara gelince de size tek cevabım hakkıyla kazanmak nedir gidin araştırın. Biz hile karşısında mağlup olmayız zafer Bizimdir.
Ben hazırdayımmİzmirden geliyordur Sado itfaiye göndercekti.