M
Bu yöntem sizin fikrinizce evet mantıklı olabilir ama biz gerek duymadık. Doğrudan bir gece ansızın gelebiliriz düşünce ile darbe girişiminde bulunduk başkanımDarbe yapmadan önce keşke meclisi aktif tutmak için kendi seçtiğiniz bakanları uyarı ültimatom gönderseydiniz değil mi?
Beşir anlaşılması zor birisin ve ben seni anlamak için üstün bir çaba sarf etmek istemiyorum yorma yaniŞimdi bayan var karşımda bir şey demeyecem çocuk dediğin kişi EKG07 partisini her seçime sokmuş hiç bir seçimden kaçmamış başarı elde etmiştir şimdi Kösene lütfen onun seviyesine gelince muhattap alırız belki iyi oyunlar
PuahahahahahahaBeşir anlaşılması zor birisin ve ben seni anlamak için üstün bir çaba sarf etmek istemiyorum yorma yani
Bu yöntem sizin fikrinizce evet mantıklı olabilir ama biz gerek duymadık. Doğrudan bir gece ansızın gelebiliriz düşünce ile darbe girişiminde bulunduk başkanım
Darbe oldu demedim özbas bey girişiminde bulundu dedim lütfen dikkatli okuyunuzgece mi oldu darbe Emrullah bey, baya bir hayaller içindesiniz. Birbirinden telefon numarası olan Komutan bildiri atmayı unuttu o halde.
Herkesi istediğiniz gibi yönetmeye o kadar çok bayılıyorsunuz ki. Bunu anca çoluk çocuğa yaptırabiliyorsunuz. Her dediğinize he diyen kişilere. Sakın emekten falan bahsetmeyin. Biz biliyoruz kimlerin nerelere nasıl geldiğini. MultiOnline. Çocuk gibi laf sokmalarıda bırakın yaşınıza hiç yakışmıyor.Aha hemen suyunu kapmış![]()
Lütfen samimiyetimize dikkat edelimSende zaten yok hayatım![]()
Aaa o zaman arama beni lütfen numaramı silermisin kardeşim samimi olmadığım kişilerle konuşmuyorum artık!
Lütfen samimiyetimize dikkat edelim
Burakla konuşmamız diyalogumuz var sizinle yok emrullah bey
Sercan başkanım anlı öpülesi yazı çerçevelet duvara as resmenHerkesi istediğiniz gibi yönetmeye o kadar çok bayılıyorsunuz ki. Bunu anca çoluk çocuğa yaptırabiliyorsunuz. Her dediğinize he diyen kişilere. Sakın emekten falan bahsetmeyin. Biz biliyoruz kimlerin nerelere nasıl geldiğini. MultiOnline. Çocuk gibi laf sokmalarıda bırakın yaşınıza hiç yakışmıyor.
Başkanlık istemiştin değil mi vermemiştimHerkesi istediğiniz gibi yönetmeye o kadar çok bayılıyorsunuz ki. Bunu anca çoluk çocuğa yaptırabiliyorsunuz. Her dediğinize he diyen kişilere. Sakın emekten falan bahsetmeyin. Biz biliyoruz kimlerin nerelere nasıl geldiğini. MultiOnline. Çocuk gibi laf sokmalarıda bırakın yaşınıza hiç yakışmıyor.
Üslubuna dikkat et nasıl konuşuyorsun sen bu kadar adamsınız falan seviyesizlige gerek yok daha fazla muhattap olamıcam .Karşımızda bu kadar adamsınız hiç mi egonuz kadar cesaretiniz yok desenize seçim geliyordu darbe yapalım dedik diye.
Zaten aramıyorum engellisin ama sen bir denemiş gibisinAaa o zaman arama beni lütfen numaramı silermisin kardeşim samimi olmadığım kişilerle konuşmuyorum artık![]()
skdljgklsjdgklsdklşfwelşkrklşqrklşqwklşfsklşdglşksdhlşdkfhKarşımızda bu kadar adamsınız hiç mi egonuz kadar cesaretiniz yok desenize seçim geliyordu darbe yapalım dedik diye.
Bu arada samimi olmadığın kişileri birdaha arayıp arabana hediye yedek parça isteme mustafa!
Lütfen samimiyetimize dikkat edelim
Burakla konuşmamız diyalogumuz var sizinle yok emrullah bey
Darbe yapmak yerine ültimatom atmak içinde bu şekilde cevap vermek yerine random atacak kadar işsiz olmasaydınızskdljgklsjdgklsdklşfwelşkrklşqrklşqwklşfsklşdglşksdhlşdkfh