2. Bölgem de bile sizin gibi adamlarla konuşuyorum ya ne kadar da cesaret ilki değil mi?2.bölgene git bakim hadi sen çabuk görmeyim seni![]()
2. Bölgem de bile sizin gibi adamlarla konuşuyorum ya ne kadar da cesaret ilki değil mi?2.bölgene git bakim hadi sen çabuk görmeyim seni![]()
Olur efenimBurak Atak yargılansın hemen şimdi!
ne cesaret ama sen git başkanların gelsin bana çabuk kesmezsin beni2. Bölgem de bile sizin gibi adamlarla konuşuyorum ya ne kadar da cesaret ilki değil mi?
Buyrun sizlede tartışalım.Gidin kendi partiniz de tartışın bunu![]()
Artık oda yok karar verdim2. Bölgem de bile sizin gibi adamlarla konuşuyorum ya ne kadar da cesaret ilki değil mi?
Neden seni muhattap alayım küfürlerini mi dinlicem Beşir07Muhattap alınca sen konuş o
Hadi buyrun konuşun. Şahsım partiyi temsil eder. Genel Başkan aktif olmadığı müddetçe nihai kararlar benden çıkar. İlgili yetkiye sahibim ki sizle konuşuyorum.ne cesaret ama sen git başkanların gelsin bana çabuk kesmezsin beni![]()
Acılı bir şalgam olsa ne içerdim heBunlar sabah sabah ne içti Burak bey
Evet Emre başkanım bu oyunumuzda ikinci darbe oluyor.2 mi ?![]()
Yok demeyiz ah bide adana olacaktıAcılı bir şalgam olsa ne içerdim he
Artık oda yok karar verdim![]()
Oyun yönetimi cevap verir sana muhattap alacak son insan bile değilsinNeden seni muhattap alayım küfürlerini mi dinlicem Beşir07
Eee kendine darbe nasıldı güzel miydi hoşuna gitti mi![]()
burak atağa katılıyorum 2yide aldım senden genel başkanın aktif olunca söyle onaHadi buyrun konuşun. Şahsım partiyi temsil eder. Genel Başkan aktif olmadığı müddetçe nihai kararlar benden çıkar. İlgili yetkiye sahibim ki sizle konuşuyorum.
Yok demeyiz ah bide adana olacaktı
dur hele ortalık karışık zaten gönderim sana 5 litreAcılı bir şalgam olsa ne içerdim he
Aaa evet evetEvet Emre başkanım bu oyunumuzda ikinci darbe oluyor.
Geçmişte bir kere daha görmüştük
Buyrun benim konuşun.burak atağa katılıyorum 2yide aldım senden genel başkanın aktif olunca söyle ona![]()
dur hele ortalık karışık zaten gönderim sana 5 litre
Ne darbe ama dimi yüzyılın darbesi.Aaa evet evet
1. Darbeyi oyun yönetimi multilere yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam