B
Beşir07
Ziyaretçi
Ortaktik o gün emre Beşir07 suçlu ise Partinde suçlu partine şuan laf ediyorsunAaa evet evet
1. Darbeyi oyun yönetimi multilere yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Ortaktik o gün emre Beşir07 suçlu ise Partinde suçlu partine şuan laf ediyorsunAaa evet evet
1. Darbeyi oyun yönetimi multilere yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Anladım tercüman yollarsanız iyi olur. Sanırım ben sizden bir parça alıyorum.sen benden bir parça birşey alamandadarbenin bizzat komutanlarıyla iletişime geç bende karışmıyorum sana bakalım ne diyecekler merak ettim
![]()
GörecezYargılanma süreci başladığında asıl o zaman saracak hersey bence.
Yargılanma süreci başladığında asıl o zaman saracak hersey bence.
tercüman yollarsam söylediklerimi anlamamış oluyorsun ama lafa anladımla başlamışsın sabah sabah ne içiriyorlar size acabaAnladım tercüman yollarsanız iyi olur. Sanırım ben sizden bir parça alıyorum.
Sizin felsefeniz ittifak ortakları oy kullansın olduğu içi fırsatımız olmadı durumu fark etmek için.Ortaktik o gün emre Beşir07 suçlu ise Partinde suçlu partine şuan laf ediyorsun
Partiyi kuuculardan olan MuratKan a devret demiştim hatırlarsanız Beşir bey. Bana değil. Konu çok saptı. Çocukluğunuzla ve yalanlarınız ile başbaşa bırakıyorum sizi.Emire Parti'yi devret yazan başka sercandi ah ah işlemiş içine .neyse zamanında Türkiye gençlik vardı Parti'ye girene Beşir07 düşmanlığı öğretirlerdi şimdi de burda görüyorum. Sonra gelip biz değil parti başkanı düşmandi demişlerdi yakında aynisi olcak
Hani yazmamıştın neyse seni fazla muhattap almayacam Sercan beyHa birde yanınızda bulunan iyi insan var 2-3 kişi kadar emek veren. Onlara sorun bakalım
Neden yazdık onu Beşir bey. Gerçekten yalan pelesenk olmuş dilinize. Emek veren 5 insana yapılan yanlışlar yüzünden olmasın. Neyse siz emekten değil de herşeye tamam ve evet diyenden razisiniz.
Birseyler anlatmaya çalıştığınızı anlamıştım efecan bey.tercüman yollarsam söylediklerimi anlamamış oluyorsun ama lafa anladımla başlamışsın sabah sabah ne içiriyorlar size acaba![]()
Niye devretseydim?Partiyi kuuculardan olan MuratKan a devret demiştim hatırlarsanız Beşir bey. Bana değil. Konu çok saptı. Çocukluğunuzla ve yalanlarınız ile başbaşa bırakıyorum sizi.
<3 hiçbirşeyi anlamamışsınBirseyler anlatmaya çalıştığınızı anlamıştım efecan bey.
Niye devretseydim?
Buranın konusu değil önce sana yazayım sonra sercana yazıcam kapanmış gitmiş herkes işinde gücünde boşverinBaşkanlık istemiştin değil mi vermemiştim![]()
Evet ortaktiniz doğru. Ancak her parti kendi iç işlerinden sorumluydu. Ve size inanıp herkes size destek olmaya gelmişti sırf vefa için. Çıkarlar için değil. O dönem sizin yaninizdaydim ve o insanların hepsinin sadece destek olmk için geldiklerini rahatlıkla söylerim.Ortaktik o gün emre Beşir07 suçlu ise Partinde suçlu partine şuan laf ediyorsun
mesajınızı düzenleyin tekrar iletin.<3 hiçbirşeyi anlamamışsın
Evet Beşir07 benle de ortaktın o zaman.Ortaktik o gün emre Beşir07 suçlu ise Partinde suçlu partine şuan laf ediyorsun
Konu buranın konusu değil .Partiyi kuuculardan olan MuratKan a devret demiştim hatırlarsanız Beşir bey. Bana değil. Konu çok saptı. Çocukluğunuzla ve yalanlarınız ile başbaşa bırakıyorum sizi.
Kendini kullandırmak değil benim yaptığım insanlık senin yaptığın rezillik ben bisey kaybetmem sorun yok hayir oldum yapmış oldum Allah kabul etsinKendini kullandırmasın samimi olmadığım kişide![]()
Kimin suçu yokEvet Beşir07 benle de ortaktın o zaman.
O zaman yanındakilerin hiçbir suçu yok herşeyden bilgisizlerdi çünkü bunu sen düzenledin ve sen uyguladın.
O yüzden suçunu Emre’nin üstüne atma şuanda tek suçlu sensin.
Geçmişi konuşmaya devam etme zararlı çıkacaksın buranın konusu değil bu Beşir07
Tamam abi kızmaKonu buranın konusu değil .