K
Kubilay*
Ziyaretçi
ben de teşekkür ederim kanksTartışmaya gerek yok Börü ve Gökbörü partisinden kimsenin yazmamasını rica ederim
ben de teşekkür ederim kanksTartışmaya gerek yok Börü ve Gökbörü partisinden kimsenin yazmamasını rica ederim
Ahahahaha anlaşma yapmadığımız bir partiyi bu metine koyamazdık teşekkürlerAsıl sen neyin peşindesin canım kardeşim?
Randomluk bişey mi var gülüm
bakanım hayırlı olsun tekrardan ♥
Teşekkür ederim Kubilay Başkanımbakanım hayırlı olsun tekrardan ♥
Adaletsiz olduğumu mu düşünüyosunuz?İçişleri bakanlığı hayırlı olsun inşallah herkese eşit ve adaletli davranırsınız görevinizi layığıyla yerine getirirsiniz en güzel temennilerimle yanınızdayız gökbörü ailesi olarak
İçişleri bakanlığı hayırlı olsun inşallah herkese eşit ve adaletli davranırsınız görevinizi layığıyla yerine getirirsiniz en güzel temennilerimle yanınızdayız gökbörü ailesi olarak
Adaletsiz olduğumu mu düşünüyosunuz?
tamam arkadaşlar sıkıntı yok furkan başkanımla biz konuştuk sorunları hallettik iyi akşamlar herkeseBelki az önce saçma sapan bir tartışma yaşasak da İçişleri bakanlığınız hayırlı olsun inşallah umarım herkese eşit ve adaletli davranan başarılı bir bakan olursunuz.Allah utandırmasın İnşallah
Yanlış anladın başkanım senin adaletine güvendiğimden dolayı bunu yazdım eğer bunu düşündüysen düşünmeAdaletsiz olduğumu mu düşünüyosunuz?
furkandan bana ulaşYanlış anladın başkanım senin adaletine güvendiğimden dolayı bunu yazdım eğer bunu düşündüysen düşünme
Güzel şeyler öğretfurkandan bana ulaş