H
Hasan Hüseyin Demir
Ziyaretçi
Daldan dala atladigini kabul ediyorsun demek affetin sanaDaldan dala atlamaya devam
Daldan dala atladigini kabul ediyorsun demek affetin sanaDaldan dala atlamaya devam
Sen öyle mi yapıyorsun bu nasıl konuşma tarzıRojhat senin abilerin peçeteligi boş bıraktığını biliyormu git peçeteni tut sonra kızarlar sana demedi deme
Cevap vermeyin bu arkadaşların iki cümlede nasıl çirkinleştiklerini gördük gerisi yönetime kalsın…Sen öyle mi yapıyorsun bu nasıl konuşma tarzı
Sende rojhata yardım mı ediyorsun işler yogunlasincaSen öyle mi yapıyorsun bu nasıl konuşma tarzı
Herkes Burada Kendi Oltasına Gelen Balığı Yakalayıp Sepetine Koyar Fakat Sen Olta Atmak Yerine Sepetteki Balığı Çaldın.sizin dilinizden cevap vermiş bi sorun görmüyorum
diyene bak beCevap vermeyin bu arkadaşların iki cümlede nasıl çirkinleştiklerini gördük gerisi yönetime kalsın…
Herkes Burada Kendi Oltasına Gelen Balığı Yakalayıp Sepetine Koyar Fakat Sen Olta Atmak Yerine Sepetteki Balığı Çaldın.
Kardeşim biz karşımızdaki insanların konuşmalarına göre cevap veriyoruz bizlik durum değilKardeşim şu oyunda tartışmanında bi adabı vardı. Bel altı vurulmazdi onuda yok etmişsiniz bravo
Bunu soracak en son insan olamazsınHerkes Burada Kendi Oltasına Gelen Balığı Yakalayıp Sepetine Koyar Fakat Sen Olta Atmak Yerine Sepetteki Balığı Çaldın.
Emek Vererek Bir Şey Nasıl Elde Edilir Bilmezsin Sen
Onun Sen Hiçbir şeye Karışma Hakkın Yok Buna.
Bu Oyunda Emek Vererek Bir Yere Gelmenin de Bir Adabı Vardı Onu da Yol Yürüdüğün Kişi Bitirdi.Kardeşim şu oyunda tartışmanında bi adabı vardı. Bel altı vurulmazdi onuda yok etmişsiniz bravo
Rojhat senin süt saatın gelmedi miBunu soracak en son insan olamazsın
Oyuna 2-3 ay önce başlamışsın boş boş kelime oyuna yapma bana yürüBu Oyunda Emek Vererek Bir Yere Gelmenin de Bir Adabı Vardı Onu da Yol Yürüdüğün Kişi Bitirdi.
Neymiş çaldıgı açık konuşsanaHerkes Burada Kendi Oltasına Gelen Balığı Yakalayıp Sepetine Koyar Fakat Sen Olta Atmak Yerine Sepetteki Balığı Çaldın.
Emek Vererek Bir Şey Nasıl Elde Edilir Bilmezsin Sen
Onun Sen Hiçbir şeye Karışma Hakkın Yok Buna.
Sen de Burada Bulunacak En Son İnsan Olamazsın Burada ki Hiç Kimsenin Saçının Teli Olamazsın Çünkü Buradaki İnsanlar Bir Yerlere Denize Olta Atarak Geldi Sepetten Balıkları Çalmadı.Bunu soracak en son insan olamazsın
Küfürden vurmaya çalışanları görüyoruzRojhat senin süt saatın gelmedi mi