C
Cüneyt Derin
Ziyaretçi
Baksan bı gazete çıkardı konu nerelere gitti
Daha ne kadar Açık konuşulabilir.Neymiş çaldıgı açık konuşsana
Burda küfür yok hak edene olurKüfürden vurmaya çalışanları görüyoruz
Efeler varken yoktun hadi ilerleSen de Burada Bulunacak En Son İnsan Olamazsın Burada ki Hiç Kimsenin Saçının Teli Olamazsın Çünkü Buradaki İnsanlar Bir Yerlere Denize Olta Atarak Geldi Sepetten Balıkları Çalmadı.
Üç dönem milletvekili oldum üçünden de Efelerden GirdimEfeler varken yoktun hadi
Vardı gülüm vardı sen erken uyuduğun için gözünden kaçmış git bak bakim oyuncu hareketletineEfeler varken yoktun hadi ilerle
Sor abilerine bilirlerÜç dönem milletvekili oldum üçünden de Efelerden Girdim
@ZORBEY42 neresini beğenemedin dislike atıyorsun?KIZILELMA BİR GÜNEŞTİR
Arda bozarsam bir daha tamir olmazlar diye uğraşmıyorum sizleBeyefendi olta, sepet ve balıktan başka kelimeler bilmiyor galiba.
Abilerime ne gerek var ben kendimi biliyorum zaten nereden geldiğimi nasıl geldiğimi,sen kendini çok iyi biliyorsun ama maskeni çıkartamıyorsun o maskenin altında neler neler var.Sor abilerine bilirler
En azından sepeti çalmadık denize oltayı attıkBeyefendi olta, sepet ve balıktan başka kelimeler bilmiyor galiba.
Kurulduğunda nerdeydinAbilerime ne gerek var ben kendimi biliyorum zaten nereden geldiğimi nasıl geldiğimi,sen kendini çok iyi biliyorsun ama maskeni çıkartamıyorsun o maskenin altında neler neler var.
Kurulduğunda yoktum ama Senin Sepetleri Götürdüğünü Herkes BiliyorKurulduğunda nerdeydin
O zaman konuşmıcaksın birda kinayeli laflarınla bilmişlik taslamıcaksınKurulduğunda yoktum ama Senin Sepetleri Götürdüğünü Herkes Biliyor
Nerede ne zaman ne konuşacağına sen karar veremezsin sen önce yerini bilO zaman konuşmıcaksın birda kinayeli laflarınla bilmişlik taslamıcaksın
Ben Nerede Ne Zaman Konuşulması Gerektiğini Bilen Bir İnsanım. Evet Sözlerim Sana Acı Geldi Farkındayım Çünkü Gerçekleri Söylüyorum Gerçekler Can Yakar Doğru ama Ben ATEŞ’im Arda Ulaş ATEŞ Ben Bir Yeri Yakarsam Bilin ki Karanlıklar Aydınlansın Gerçekler Gün Yüzüne Çıksın Diye.O zaman konuşmıcaksın birda kinayeli laflarınla bilmişlik taslamıcaksın
Farkındaysan sana cvp vermiyorum seni kaale almıyorumNerede ne zaman ne konuşacağına sen karar veremezsin sen önce yerini bil
Vere bileceğin bir cevabın yok çünkü sen git peçeteni tutmaya devam et abilerin kizmasinFarkındaysan sana cvp vermiyorum seni kaale almıyorum
İki saat Kime cevap veriyorsun burda iki laf var ikisini de kendin söylüyorsunFarkındaysan sana cvp vermiyorum seni kaale almıyorum