Hadi bakalım bu kutlu zaferine inşallah ulaşırsınBiz urfayı zaten almıştık başkanım sırada güneydoğu anadolu bölgesi var projemin ismi gap projesi
Hadi bakalım bu kutlu zaferine inşallah ulaşırsınBiz urfayı zaten almıştık başkanım sırada güneydoğu anadolu bölgesi var projemin ismi gap projesi
Seni kıracağıma kafamı kırarımEmekçi olmaz patronları rahatsız edebilir liberal zam partisi diyelim işçiyi kandırmak daha kolay
Agit başkan tamamsa ben de tamamım demokrasiyle yönetiliyoruz onay almadan olmazolmaz olmaz siz beni sevmiyorsunuz o yüzden davet edilmedim
Allah kolaylık versin başkanım çalıp çalıp geçinenler kıt kanaat olanlar değil düşman safına geçtiniz klavyenin azizliğine uğradınız düzeltmeyi ben yapayım yanlış anlaşılma olmasın sizin adınızaBenimde hedefim 81 ilde İşçi ve Emekçinin hakkını savunmak çalıp çalıp kıt kaanat geçinen bu kesimi ezdirmemek.
Ben tamam değilim beni genel chatten kovuyor oAgit başkan tamamsa ben de tamamım demokrasiyle yönetiliyoruz onay almadan olmaz
ben burdan usulca uzaklaşıyorum istenmediğim yerde durmam, agitle sana başarılar hoşcakalın…Agit başkan tamamsa ben de tamamım demokrasiyle yönetiliyoruz onay almadan olmaz
İç meselelerinizi halledin sonra konuşalımBen tamam değilim beni genel chatten kovuyor o
yine kovucam ondan kaçarın yokBen tamam değilim beni genel chatten kovuyor o
İlk ben yazdım bana 2.000 yeşil taş herhaldeHadi tartışmayı bırakın çekilişe
Ben o işi hallettim bileHadi tartışmayı bırakın çekilişe
Agit bari sen yapma be…Sennn vay canına Allah Allah öyle mi olmuş
İlk ben yazdım bana 2.000 yeşil taş herhalde
Yazan kazanırBen o işi hallettim bile
ben ESENYURTLUYUM öyle yada böyle kaçarımmyine kovucam ondan kaçarın yok
Agit bari sen yapma be…
Biraz zorlandım ama inandırdım kendimi…Buna kendin inandın mı
Geldik gonca hanımHadi tartışmayı bırakın çekilişe
Bu katıldığım 6363728482882 çekiliş daha bir defa kazanamadım…Yazan kazanır