Başarı Dilek Postu (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Avrupa arenasında oynanan maçlarda da birlik olmak gerektiğini anlatmaya gerek yok. Her Fenerbahçe taraftarı üzerine düşeni yapmalı ve gereken desteği vermeli. Bu yüzden bu akşam oynanacak Galatasaray - Bayern Münih maçında Türk futbolunun uzun vadede menfaati adına Bayern Münih'e başarılar diliyorum vurduğunuz gol olsun panzer yiğitler

K

Kafirya

Ziyaretçi
Avrupa arenasında oynanan maçlarda da birlik olmak gerektiğini anlatmaya gerek yok. Her Fenerbahçe taraftarı üzerine düşeni yapmalı ve gereken desteği vermeli. Bu yüzden bu akşam oynanacak Galatasaray - Bayern Münih maçında Türk futbolunun uzun vadede menfaati adına Bayern Münih'e başarılar diliyorum vurduğunuz gol olsun panzer yiğitler
çok kötü dileklerdesin EYY BÜYÜK MESUT YAPMA

M

MAGARSUS

Ziyaretçi

Ekli dosyalar

• IMG_4907.jpeg
    IMG_4907.jpeg
    621 KB · Görüntüleme: 18
Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
Bir Fenerbahçeli olarak iyi dileklerin için teşekkür ediyor, ülke puanımıza vereceği destekler için Bayern Münih'e başarılar diliyorum 🙂