K
Kafirya
Ziyaretçi
EYYY BÜYÜK MESUT açıklama yapmadan nereye gidiyorsun
Geri dön geri dön ne olur geri dön@Gonca postu silmeniz mümkün müdür
EYY BÜYÜK MESUT kaçma artık beni kafes dövüşünede davet etmiştin ordan da mı böyle gideceksinOlay çok başka yere çekildi çünkü partinizle alakalı bi gönderme yapmadım kaldı ki kendim para istediğim ssleri de attım bi saat açıklamak zor geldi direk post silinsin kökten çözüm
bencede silinsin dün 1 bugün 2 umarım yarın yine 3. acacağın postta yine bizimle alakalı bir şey olmazOlay çok başka yere çekildi çünkü partinizle alakalı bi gönderme yapmadım kaldı ki kendim para istediğim ssleri de attım bi saat açıklamak zor geldi direk post silinsin kökten çözüm
Seni galip addediyorum rüa başkanım beni döversin zatenEYY BÜYÜK MESUT kaçma artık beni kafes dövüşünede davet etmiştin ordan da mı böyle gideceksin
urfa sana küsmüşşşSeni galip addediyorum rüa başkanım beni döversin zaten
Özellikle sizle alakalı olmasın diye dikkat edeceğim ayhan başkanımbencede silinsin dün 1 bugün 2 umarım yarın yine 3. acacağın postta yine bizimle alakalı bir şey olmaz
Alınganlık ediyolar başkanım kastım yok ithamlara bak olay başka yerlere çekilince tadı kaçıyor istemeden kimseyi düşman edinmeyelim incitmeyelimdaha iyilerini bekliyorum @Büyük Mesut
Niye öyle söylüyorsunuz beyefendiBüyük mesut post atmayı bırakıcak
Alındım gücendim kdkdkdkdkNiye öyle söylüyorsunuz beyefendi.
çok ayıp ben eğleniyordum ne güzel EYYY BÜYÜK MESUT alma artık ahımııAlınganlık ediyolar başkanım kastım yok ithamlara bak olay başka yerlere çekilince tadı kaçıyor istemeden kimseyi düşman edinmeyelim incitmeyelim
Sizi kastetmedim rüa başkanım ayhan başkan yanlış anladı ondan kıymetli değil yapmayız olur biterçok ayıp ben eğleniyordum ne güzel EYYY BÜYÜK MESUT alma artık ahımıı
Bu doru, senin bir günahım yokkk kesinlikleAlınganlık ediyolar başkanım kastım yok ithamlara bak olay başka yerlere çekilince tadı kaçıyor istemeden kimseyi düşman edinmeyelim incitmeyelim
Yetişkin bir büyük mesut günde 747475848838483 kere ağlarSizi kastetmedim rüa başkanım ayhan başkan yanlış anladı ondan kıymetli değil yapmayız olur biter
Sana da kırmızı çizgi denli mustafaYetişkin bir büyük mesut günde 747475848838483 kere ağlar