H
Hezârfen
Ziyaretçi
Bizim ALTIN OK Partisi olarak bünyemizde bulunan bir Başkandan bunu istememizin doğal olmaktan başka sorunu olduğunu düşünmüyorum
bekliyorum bakalım incelemelerinizi yoksa ben konuşurum sen dinlersin şimdi konuşmaya devam edebilirsinPartimde olmayan bir kadın üye hakkında partimde dahi olsa muhabbetini yaptırmam. Kimse koyun değil, ben de kimsenin çobanı değilim. Her dakika sohbetlere bakamıyoruz. Muhabbeti araştırır, gereğini yaparız. Sizin şuan buraya açtığınız konu bu değil sanırsam, başka bir parti oyuncusunun profilinden, kendi partinizin reklamının kaldırılmasının istenmesi.
Konuş dinleyelim?bekliyorum bakalım incelemelerinizi yoksa ben konuşurum sen dinlersin şimdi konuşmaya devam edebilirsin
İçinize adam yerleştirmek bir üyeniz çıkıp bir kadın hakkında böyle konuşulmasından rahatsızlık duyup sizden ayrılıyor bumu adam yerleştirmek keşke sizde rahatsızlık duyup Altın Ok yönetici olarak gereğini yapsaydınızYok başkanım bizim başkanlar oyunu biraz ciddiye alıyor bizde böyle komik olaylar olmuyor..Mesala hic bir partinin icine adam yerlestirme gereksiminde bulunmuyor işimizi yapmaya calisiyoruz.Birde içimizde laf taşıyan adamlar bulundurmak istemeyince böyle komik olayların yaşandığı yerlere bakıyoruz. Tekrar başarılar
Bu gün değil şu bayramı atlatalım sonra burayı daha fazla kirletmeyelim bayram günündeKonuş dinleyelim?
Yahu kendisi değil miydi "herkes profiline milliyetçi kuruluş koyacak hemen" diyen. Madem bu bir sorundu, herkese emretmeyecekti böyle bir şeyi.Bizim ALTIN OK Partisi olarak bünyemizde bulunan bir Başkandan bunu istememizin doğal olmaktan başka sorunu olduğunu düşünmüyorum
Sorunun o olmadıgını gayet açık anladığınızı düşünüyorum döndürmeyin bu maç Burdan kaymazYahu kendisi değil miydi "herkes profiline milliyetçi kuruluş koyacak hemen" diyen. Madem bu bir sorundu, herkese emretmeyecekti böyle bir şeyi.
Senin konuşmanı mı bekleyeceğim? Konuşmak istediğin zaman oyundan mesaj atarsın. Forumu meşgul etmeyelim.Bu gün değil şu bayramı atlatalım sonra burayı daha fazla kirletmeyelim bayram gününde
AynenSenin konuşmanı mı bekleyeceğim? Konuşmak istediğin zaman oyundan mesaj atarsın. Forumu meşgul etmeyelim.
bekliyorum bakalım incelemelerinizi yoksa ben konuşurum sen dinlersin şimdi konuşmaya devam edebilirsi
Senin konuşmanı mı bekleyeceğim? Konuşmak istediğin zaman oyundan mesaj atarsın. Forumu meşgul etmeyelim.
3-0 aldık maçı sen rahat ol Fettah başkanımSorunun o olmadıgını gayet açık anladığınızı düşünüyorum döndürmeyin bu maç Burdan kaymaz
ALTIN OK OLARAK BAŞARINIZ DEVAMINI TEMMENİ EDERİZVarolsun Milliyetçi Kuruluş