Varolsun Milliyetçi Kuruluş 🐺 (14 Kişi İçeride)

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Bizim ALTIN OK Partisi olarak bünyemizde bulunan bir Başkandan bunu istememizin doğal olmaktan başka sorunu olduğunu düşünmüyorum ☺️

Semih Sular

🏹ALTIN OK Parti Sekreteri🏹
Vatandaş
Partimde olmayan bir kadın üye hakkında partimde dahi olsa muhabbetini yaptırmam. Kimse koyun değil, ben de kimsenin çobanı değilim. Her dakika sohbetlere bakamıyoruz. Muhabbeti araştırır, gereğini yaparız. Sizin şuan buraya açtığınız konu bu değil sanırsam, başka bir parti oyuncusunun profilinden, kendi partinizin reklamının kaldırılmasının istenmesi.

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Partimde olmayan bir kadın üye hakkında partimde dahi olsa muhabbetini yaptırmam. Kimse koyun değil, ben de kimsenin çobanı değilim. Her dakika sohbetlere bakamıyoruz. Muhabbeti araştırır, gereğini yaparız. Sizin şuan buraya açtığınız konu bu değil sanırsam, başka bir parti oyuncusunun profilinden, kendi partinizin reklamının kaldırılmasının istenmesi.
bekliyorum bakalım incelemelerinizi yoksa ben konuşurum sen dinlersin şimdi konuşmaya devam edebilirsin

S

SeAhKa

Ziyaretçi
Yok başkanım bizim başkanlar oyunu biraz ciddiye alıyor bizde böyle komik olaylar olmuyor..Mesala hic bir partinin icine adam yerlestirme gereksiminde bulunmuyor işimizi yapmaya calisiyoruz.Birde içimizde laf taşıyan adamlar bulundurmak istemeyince böyle komik olayların yaşandığı yerlere bakıyoruz. Tekrar başarılar 😁😁

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yok başkanım bizim başkanlar oyunu biraz ciddiye alıyor bizde böyle komik olaylar olmuyor..Mesala hic bir partinin icine adam yerlestirme gereksiminde bulunmuyor işimizi yapmaya calisiyoruz.Birde içimizde laf taşıyan adamlar bulundurmak istemeyince böyle komik olayların yaşandığı yerlere bakıyoruz. Tekrar başarılar 😁😁
İçinize adam yerleştirmek bir üyeniz çıkıp bir kadın hakkında böyle konuşulmasından rahatsızlık duyup sizden ayrılıyor bumu adam yerleştirmek keşke sizde rahatsızlık duyup Altın Ok yönetici olarak gereğini yapsaydınız

S

SeAhKa

Ziyaretçi
Yazmayı unutmuşum özür dilerim.bizim partide biat kültürü yok mesela herkes herkesle konuşabiliyor biz git şuna bunu yaz foruma git şunu şöyle diye direktifleri bulunmuyoruz. O yüzden kim yaptıysa yazdıysa eline sağlık 😁😁

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Hiç birşey değişmemiş hiçbir olaydan ders çıkarılmamış bugün buradan çıkartmış olduğum tam olarak bu olması gereken kişiler hala olması gerektiği gibi 🫶