İlk Adım'lı Mutlu Şehirler; (3 Kişi İçeride)

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
vekil.jpg

Başkan Online'nin birbirinden kıymetli başkanları, değerli arkadaşlarımız;

3. Dönem Şehir Başkanlarının atanmasının ardından İlk Adım Partisi'ni temsilen 8 kıymetli ismin şehir başkanlığı görevine getirildiğini görmek bizleri mutlu ve memnun etmiştir. Cumhuriyetin 100. yılında oyunda bile olsa Ankara'nın İlk Adım Partisi'nde olması bizler için sembolik bir öneme sahiptir. Ankara'nın uç beyi Ferhat43 başkanımızdır. Bolu, Kastamonu, Kırklareli mert ve cömert insanların yaşadığı illerimizdendir o illerin şehir başkanlarının bizdeki yeri ve önemi ayrıdır. Muğla ve Ordu illerimizde partimizi gururla ve onurla temsil eden iki güzide isim partimiz açısından kıymetlidir. Şanlıurfa ve Yalova illerimiz ve o illerin şehir başkanları bizim göz bebeğimizdir.

Bir dönem boyunca emek ve çaba harcayarak partimize şehir başkanlığı kazandırma yolunda mücadele eden her bir başkanımızı kutluyoruz.

İLK ADIM'LI MUTLU ŞEHİRLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER!

S

Sera*

Ziyaretçi
Yalannn. Yalova da açız devlet bize bakmiyiii.

Yalova belediye baskanını mc donaldsta yemek yerken gördük YÖNETİM İSTİFA

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Şehrimize gelen her yaşayan ölü için 25m göndereceğim. Yaşayanlara nazaran ölüler daha çok vatandaşımız. Biz de ölmedik ama yaşamıyoruz da sonuçta :D

S

Sera*

Ziyaretçi
Bu arada bana göndermenize gerek yok boşa harcamayın paranızı 😅 Her anlamda boşa harcamayın meyve sebzeye hiç harcamayın sjskksl

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
İsim geçirebiliriz. İcraatlarımdan bahsediyorum sonuçta. Şımarıklığı da sana yapmadık başkanım. Ama denes
İsim geçirmeyin , şımarıklık sevmiyorum

İsim geçirebiliriz. İcraatlarımdan bahsediyorum sonuçta. Şımarıklığı da sana yapmadık başkanım. Ama denesen seversin.

K

KURT 77

Ziyaretçi
Dur bir umruma soruyorum senin sevip sevmemenle ne kadsr ilgileniyormuş?

Sordum üzgünüm ama hiç ilgilenmiyormuş Elma Kurtçum üzgünüm. Ama şöyle düşün ben en azından herkese açık alanda ve gayet saygılı şekilde anıyorum ☺️ Bilmem anlatabildim mi kurtcum keyifli oyunlar dilerm
Ben konuştum mu ağlıyorsun ama ağlayanları sevmiyorum ben

K

KURT 77

Ziyaretçi
İsim geçirebiliriz. İcraatlarımdan bahsediyorum sonuçta. Şımarıklığı da sana yapmadık başkanım. Ama denes

İsim geçirebiliriz. İcraatlarımdan bahsediyorum sonuçta. Şımarıklığı da sana yapmadık başkanım. Ama denesen seversin.
Sen isim gecirme iyiliğin için