İlk Adım'lı Mutlu Şehirler; (6 Kişi İçeride)

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Merhaba Arda bey, yardımda bulunulan kişi ile ilgili özür dilemeye davet etmişsiniz. Günümüzde özür de baya pahalı olmuş.
Yardımları göstermeliyim ki, yardımın amacı, yani insanları şehrimize çekmek fikri, diğer vatandaşlarımızın da kafasında oluşsun. Hiç bir vatandaşım maddi destek istemedi. Ben Yalova Şehir Başkanı olarak yayınladığım duyuruya istinaden, şehrindeki her kese sıra ile bu yardımı yapıyorum, yapacağım. Her gun bir kişiye 20m. Sizi de bekleriz.
Benim sosyal yardıma ihtiyacım yok.
Teşekkür ederim ancak şöyle bir durum söz konusu:Bunu neden Yalova şehrimizde ki vatandaşlarımız söylemiyor da Şehir Başkanı kendi siyasi propagandasını kullanıyor ve kendisine karşıt olan kişinin ismini yayınlıyor?

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Arda en çok sizsiniz tamam tartışma bitti daha fazla tartışma çıkarmaya çalışma bu konunun altında
Ben tartışma çıkarmaya çalışmıyorum Büşra hanım.

Sadece üsulsuz bir durum olduğunu fark ettim ve bunu belirtmek istedim.

Hani sizlerin de bizlerin yazılarında yapmaya çalıştığınız gibi.

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Benim sosyal yardıma ihtiyacım yok.
Teşekkür ederim ancak şöyle bir durum söz konusu:Bunu neden Yalova şehrimizde ki vatandaşlarımız söylemiyor da Şehir Başkanı kendi siyasi propagandasını kullanıyor ve kendisine karşıt olan kişinin ismini yayınlıyor?
Düşüneyim bi..
Çünkü yapan kişi Yalova Şehir başkanı. Yardım gönderdiğim hiç kimse bana ihtiyacim yok teşekkür ederim bir daha göndermeyin demedi. Eğer derse, tabiki saygı duyar teşekkür ederim. Ayrıca bundan size ne başkanım? Siz yalovada mısınız?

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Ben tartışma çıkarmaya çalışmıyorum Büşra hanım.

Sadece üsulsuz bir durum olduğunu fark ettim ve bunu belirtmek istedim.

Hani sizlerin de bizlerin yazılarında yapmaya çalıştığınız gibi.
Usulsüz bir durum olsaydı, yönetim buna müdahale ederdi. Ha etik olmayan derseniz, o kişiye göre değişir. Bence etik olmayan bir durum söz konusu değil. Onun yardima ihtiyacı var para gönderelim mevzusu yok ortada. Ben başkan olarak öyle uygun gördüm. Var mı diyeceğiniz birsey? Karşı iseniz siz bir gün bu mevkiye gelirseniz yapmazsınız.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Düşüneyim bi..
Çünkü yapan kişi Yalova Şehir başkanı. Yardım gönderdiğim hiç kimse bana ihtiyacim yok teşekkür ederim bir daha göndermeyin demedi. Eğer derse, tabiki saygı duyar teşekkür ederim. Ayrıca bundan size ne başkanım? Siz yalovada mısınız?
Çağlar bey,ister Yalova’lı olayım ister olmayayım ben bir Milletvekiliyim.

Aynı zamanda bütün oyuncuların temsilcisiyim.

Usulsüz bir durum olsaydı, yönetim buna müdahale ederdi. Ha etik olmayan derseniz, o kişiye göre değişir. Bence etik olmayan bir durum söz konusu değil. Onun yardima ihtiyacı var para gönderelim mevzusu yok ortada. Ben başkan olarak öyle uygun gördüm. Var mı diyeceğiniz birsey? Karşı iseniz siz bir gün bu mevkiye gelirseniz yapmazsınız.
Evet bu yapılan davranış etik değil. Tamam yardım etmiş olabilirsiniz ancak yardım ettiğiniz sadece tek bir kişinin adını özellikle vermeniz insanlarda şüphe uyandırıyor.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş

Evet bu yapılan davranış etik değil. Tamam yardım etmiş olabilirsiniz ancak yardım ettiğiniz sadece tek bir kişinin adını özellikle vermeniz insanlarda şüphe uyandırıyor.
IMG_9363.jpeg

A

Alper Tunga

Ziyaretçi

Tartışmayı seven bir arkadaşsınız.
Size göre etik olmayabilir. Ayrıca maddi yardımda bulunduğum başka bir arkadaşın daha adı geçti. Dikkatli takip etmemişsiniz.

Siz Çanakkale milletvekilisiniz. Buyurun Çanakkale başkanı ile görüşün. Zira siz meclis başkanına bağlısınız. Ben ise sadece kendi partime bağlıyım. Yani sizden daha bağımsızım. Lütfen milletvekilliği görevinizi yanlış algılayıp bir Şehir Başkanı ile münakaşaya girmeyin. Zira ben kazanarak başkan oldum. Siz ise atandınız.

İyi forumlar, iyi oyunlar dilerim.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Tartışmayı seven bir arkadaşsınız.
Size göre etik olmayabilir. Ayrıca maddi yardımda bulunduğum başka bir arkadaşın daha adı geçti. Dikkatli takip etmemişsiniz.

Siz Çanakkale milletvekilisiniz. Buyurun Çanakkale başkanı ile görüşün. Zira siz meclis başkanına bağlısınız. Ben ise sadece kendi partime bağlıyım. Yani sizden daha bağımsızım. Lütfen milletvekilliği görevinizi yanlış algılayıp bir Şehir Başkanı ile münakaşaya girmeyin. Zira ben kazanarak başkan oldum. Siz ise atandınız.

İyi forumlar, iyi oyunlar dilerim.
Ben de atanmadım ben seçilmiş bir Milletvekiliyim siz de benim yazımı dikkatli okumamışsınız. Daha detaylı bilgi için işleyiş rehberinde bulunan 2.10 maddesini okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Milletvekilleri Bütün Oyuncuların Temsilcisidir ve Ben de Ailem Olan İŞÇİ VE EMEKÇİ Partisine Bağlıyım.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Ben de atanmadım ben seçilmiş bir Milletvekiliyim siz de benim yazımı dikkatli okumamışsınız. Daha detaylı bilgi için işleyiş rehberinde bulunan 2.10 maddesini okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Milletvekilleri Bütün Oyuncuların Temsilcisidir ve Ben de Ailem Olan İŞÇİ VE EMEKÇİ Partisine Bağlıyım.
Tamam Arda sensin knk ben seni destekliyorum.
Hep aynı şeyleri değiştirip değiştirip yazıyorsun 😃
Ekli dosyayı görüntüle 11435

Başkan Online'nin birbirinden kıymetli başkanları, değerli arkadaşlarımız;

3. Dönem Şehir Başkanlarının atanmasının ardından İlk Adım Partisi'ni temsilen 8 kıymetli ismin şehir başkanlığı görevine getirildiğini görmek bizleri mutlu ve memnun etmiştir. Cumhuriyetin 100. yılında oyunda bile olsa Ankara'nın İlk Adım Partisi'nde olması bizler için sembolik bir öneme sahiptir. Ankara'nın uç beyi Ferhat43 başkanımızdır. Bolu, Kastamonu, Kırklareli mert ve cömert insanların yaşadığı illerimizdendir o illerin şehir başkanlarının bizdeki yeri ve önemi ayrıdır. Muğla ve Ordu illerimizde partimizi gururla ve onurla temsil eden iki güzide isim partimiz açısından kıymetlidir. Şanlıurfa ve Yalova illerimiz ve o illerin şehir başkanları bizim göz bebeğimizdir.

Bir dönem boyunca emek ve çaba harcayarak partimize şehir başkanlığı kazandırma yolunda mücadele eden her bir başkanımızı kutluyoruz.

İLK ADIM'LI MUTLU ŞEHİRLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER!
Tebrik ederim 👏🏻
Şehir başkanı arkadaşlarımıza başarılar 🌹

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Arda başkan tekir cinsi kedi gibi gözlem yeteneği var ama bunu kendine faydalı işlerde kullanmıyor kendi cinsine tahammül edemiyor. Bi bakmışsın oynuyor zıplıyor ip lazer falan kovalıyor bi bakıyosun vazgeçiyor gidiyor yoldan geçen işinde gücünde kedileri darlıyor kovalıyor onlarla dalaşıyor. Kimseyle yemeğini paylaşmıyor gökyüzüne bakıp mutlu olamıyor. Arda başkanım müsait olunca bana yazabilirse kendisiyle sohbet eder bu sorunları konuşur halledebiliriz

S

Sera*

Ziyaretçi
Yapılan yardımların kim tarafından yardım edildiği ve kimin yardım istediği sosyal güvenlik nedeni ile gizli tutulması gereklidir.

Hâyırlı işler gizli yapılır

Osmanlı Devleti aşevlerinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara gece vakti evlerine yemek götürürdü neden kimse görmesin ihtiyaç sahibi rencide olmasın diye.

@Çağlar Yurtsever sizi esefle kınıyor,bu davranışınız için @KURT 77 vatandaşımızdan özür dilemenizi talep ediyorum.
Bana sonunda Kurt'u da savundurttunuz ya helal olsun sjsjks

Kurt'un sanki birşeylere ihtiyacı varmış dileniyormuş gibi göstermişsin birincisi Kurt kimseden para dilencek birisi değil

İkşncisi ya Arda bu ne saçma bir düşünce yapısı bu nasıl bir saldırma propagandası Kurt oyunun en eskilerinden hepsini geçtim parti başkanı istese çok rahat ulaşabiliceğini bir rakam 20m burda Çağlar kendince bir politika belirleyip göndermiş.

Siyasette herşeyin reklamı yapılır hali hazırda bir çok belediye baskanı ( gerçek hayattan bahsediyorum) şu kadar park yaptık şu kadar okul yaptık şu kadar kişinin eğitim masraflarını karşıladık şu kadar kişiye maddi yardımda bulunduk diye açıklama yapıyor yani bu tür şey siyasette gayet doğal tabi ki birşey yapıldığında çıkıp bunu söylicek göstericek.

Göstermeyince de bu sefer hiçbir şey yapmıyorsunuz paralar nerde diye ağlayan zihniyet şimdi gösteriyorsun diye kınama mesajı atıyor bırakın bu duyar kasma ayaklarını bize sökmez.

Kendi oyunuza bakın kendiniz de bir icraat gösterin reklamını yapın ben sizi de desteklicem söz

Keyifli oyunlar

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Arda başkan tekir cinsi kedi gibi gözlem yeteneği var ama bunu kendine faydalı işlerde kullanmıyor kendi cinsine tahammül edemiyor. Bi bakmışsın oynuyor zıplıyor ip lazer falan kovalıyor bi bakıyosun vazgeçiyor gidiyor yoldan geçen işinde gücünde kedileri darlıyor kovalıyor onlarla dalaşıyor. Kimseyle yemeğini paylaşmıyor gökyüzüne bakıp mutlu olamıyor. Arda başkanım müsait olunca bana yazabilirse kendisiyle sohbet eder bu sorunları konuşur halledebiliriz
Mesut başkanım, barış elçiliği görevinde başarılar. En zorlu sınavın olabilir :D

A

Alper Tunga

Ziyaretçi

Kurt'un sanki birşeylere ihtiyacı varmış dileniyormuş gibi göstermişsin birincisi Kurt kimseden para dilencek birisi değil

İkşncisi ya Arda bu ne saçma bir düşünce yapısı bu nasıl bir saldırma propagandası Kurt oyunun en eskilerinden hepsini geçtim parti başkanı istese çok rahat ulaşabiliceğini bir rakam 20m burda Çağlar kendince bir politika belirleyip göndermiş.

Siyasette herşeyin reklamı yapılır hali hazırda bir çok belediye baskanı ( gerçek hayattan bahsediyorum) şu kadar park yaptık şu kadar okul yaptık şu kadar kişinin eğitim masraflarını karşıladık şu kadar kişiye maddi yardımda bulunduk diye açıklama yapıyor yani bu tür şey siyasette gayet doğal tabi ki birşey yapıldığında çıkıp bunu söylicek göstericek.

Göstermeyince de bu sefer hiçbir şey yapmıyorsunuz paralar nerde diye ağlayan zihniyet şimdi gösteriyorsun diye kınama mesajı atıyor bırakın bu duyar kasma ayaklarını bize sökmez.

Kendi oyunuza bakın kendiniz de bir icraat gösterin reklamını yapın ben sizi de desteklicem söz

Keyifli oyunlar
Ağzın bal yesin yav

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Sana katılmıyorum Eyşan Mesut…
sn Arda Ulaş Ateş Vekilim Başkan Onlinenın önemli bir değeridir.Konuşmalarına dikkat etmeye davet ediyorum….

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş

Keyifli oyunlar
Sera Hanım tabi ki siyasette her şeyin reklamı yapılır belediye başkanları gerçek hayatta şu kadar kişiye yardım ettik diye reklam yapar ancak yardım edilen kişlerim sayısı açıklanır, kişilerin isimleri değil.