S
Memiktaşlıların en büyük başarısı Fenerbahçeye rakip olabilmeleri. Bırakın başarılarının tadını çıkarsınlarYa siz Beşiktaş'lılar kazanamayınca başka takım mı savunur oldunuz
Size gelenin kariyeri bitiyor başkasına geçince kendine geliyorlar sende haklısın
Döngü başladı Mesutcumm..Memiktaşlıların en büyük başarısı Fenerbahçeye rakip olabilmeleri. Bırakın başarılarının tadını çıkarsınlar
Büyük başkan yakışmıyor sana memiktaş gese bu kadar mı korkuyorsun takımların adlarını söylemekten isimlerini kırınca küçük düşürdüğünü mü sanıyorsun oysa ben seni zeki aklı başında biri olarak biliyordum.Memiktaşlıların en büyük başarısı Fenerbahçeye rakip olabilmeleri. Bırakın başarılarının tadını çıkarsınlar
UltrAslanın troll ordusu twitlerini copy paste yaparak beni örselemeye çalışman bi nebze üzmüş olsa da memiktaşlılığınla övünemeyip Fenerbahçemin sorunuyla eğlenmeye çalışman senin adına daha çok üzülmeme sebep olduDöngü başladı Mesutcumm..
İlk başta minyon dolarlık transferler
O sene bu sene
Ali Koç Başkan Fenerbahçe şampiyon
İlk haftalarda müthiş performans
İlk zorlu maçta kayıp
Çöküşe geçiş ( Yükleniyor)
Tff istifa ( Yükleniyor)
Ali Koç istifa ( Yükkeniyor)
Zeki ve aklı başında değilim maalesef ali başkanım ama seni mutlu edecekse büyük harflerle galatasaray yazabilirim sonra üzülüyosun beni de üzüyosun yapma şunuBüyük başkan yakışmıyor sana memiktaş gese bu kadar mı korkuyorsun takımların adlarını söylemekten isimlerini kırınca küçük düşürdüğünü mü sanıyorsun oysa ben seni zeki aklı başında biri olarak biliyordum.
Şikesarayı savunduğun kadar kendini savunabiliyormusun AlimBunu ben çok önceden söylemiştim deli dediler bana
Yav Ali Mesut başkan haklı karışmaBüyük başkan yakışmıyor sana memiktaş gese bu kadar mı korkuyorsun takımların adlarını söylemekten isimlerini kırınca küçük düşürdüğünü mü sanıyorsun oysa ben seni zeki aklı başında biri olarak biliyordum.
Hangi konuda kendimi savunacamŞikesarayı savunduğun kadar kendini savunabiliyormusun Alim
Abi yapma sende Fenevbahçe deme yanlışa yanlışla gitmeyelimFenevbahçem üzülme ikincilik yakındır. Duruşun dik olsun kdmzmdnz
Takımın seni yeterince üzüyor diye sana kötü yorum yapmicam kasjkakakaFenevbahçem üzülme ikincilik yakındır. Duruşun dik olsun kdmzmdnz
Olur mu öyle ne kadar ayıp hiç yapar mıyız öyle dalga geçer miyiz fenevimle aaa cık cık cık kfmzndnandnsnfnMdnDNZMDNZCAbi yapma sende Fenevbahçe deme yanlışa yanlışla gitmeyelim
Penaltıbahçeye saygılı olalım biz
Fkfkdkdksdlsdmd asansör takımız biz yav bir.düşeriz bir çıkarız fjdmdmxmdTakımın seni yeterince üzüyor diye sana kötü yorum yapmicam kasjkakaka
Hadi sen git takımının mükemmel ötesi marşını dinle Fenerbahçem hakkında yorum yapmaFkfkdkdksdlsdmd asansör takımız biz yav bir.düşeriz bir çıkarız fjdmdmxmd