Sonsuza Dek Fenerbahçe 💛💙 (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aydın Gürkan

YEREL KOALİSYON PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Sen lig başından beri her takımı yen nağmalup ol sonra git Trabzon'a yenil yapma Fener yapma

S

Sera*

Ziyaretçi
Memiktaşlıların en büyük başarısı Fenerbahçeye rakip olabilmeleri. Bırakın başarılarının tadını çıkarsınlar
Döngü başladı Mesutcumm.. 😅

İlk başta minyon dolarlık transferler ✅
O sene bu sene ✅
Ali Koç Başkan Fenerbahçe şampiyon ✅
İlk haftalarda müthiş performans ✅
İlk zorlu maçta kayıp ✅
Çöküşe geçiş ( Yükleniyor)
Tff istifa ( Yükleniyor)
Ali Koç istifa ( Yükkeniyor)

😂😂

G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Memiktaşlıların en büyük başarısı Fenerbahçeye rakip olabilmeleri. Bırakın başarılarının tadını çıkarsınlar
Büyük başkan yakışmıyor sana memiktaş gese bu kadar mı korkuyorsun takımların adlarını söylemekten isimlerini kırınca küçük düşürdüğünü mü sanıyorsun oysa ben seni zeki aklı başında biri olarak biliyordum.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Döngü başladı Mesutcumm.. 😅

İlk başta minyon dolarlık transferler ✅
O sene bu sene ✅
Ali Koç Başkan Fenerbahçe şampiyon ✅
İlk haftalarda müthiş performans ✅
İlk zorlu maçta kayıp ✅
Çöküşe geçiş ( Yükleniyor)
Tff istifa ( Yükleniyor)
Ali Koç istifa ( Yükkeniyor)

😂😂
UltrAslanın troll ordusu twitlerini copy paste yaparak beni örselemeye çalışman bi nebze üzmüş olsa da memiktaşlılığınla övünemeyip Fenerbahçemin sorunuyla eğlenmeye çalışman senin adına daha çok üzülmeme sebep oldu

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Büyük başkan yakışmıyor sana memiktaş gese bu kadar mı korkuyorsun takımların adlarını söylemekten isimlerini kırınca küçük düşürdüğünü mü sanıyorsun oysa ben seni zeki aklı başında biri olarak biliyordum.
Zeki ve aklı başında değilim maalesef ali başkanım ama seni mutlu edecekse büyük harflerle galatasaray yazabilirim sonra üzülüyosun beni de üzüyosun yapma şunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...