🐟👀 (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kaan Yüksel
  • Başlangıç tarihi
G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Aynı sevinci bende yaptım sorun yok 😃
O zaman Kaan başkanı kınamak da yanlış sorun yok ayrıca ben sizin içinizde bir Galatasaray sevgisi olduğunu düşünüyorum boşuna aynı sevinci bende yaptım demeyin lütfen konu milli maç olunca rakip alman bayrağını savunup sevineceğinizi hayal bile edemem sizde gerçek bir taraftar ruhu var diğerleri gibi İrlandalı değilsiniz gonca abla genel chatte de bunu bana kanıtladınız 😀🌹

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
O zaman Kaan başkanı kınamak da yanlış sorun yok ayrıca ben sizin içinizde bir Galatasaray sevgisi olduğunu düşünüyorum boşuna aynı sevinci bende yaptım demeyin lütfen konu milli maç olunca rakip alman bayrağını savunup sevineceğinizi hayal bile edemem sizde gerçek bir taraftar ruhu var diğerleri gibi İrlandalı değilsiniz gonca abla genel chatte de bunu bana kanıtladınız 😀🌹
Milli Maç olması için
Forvetinin İcardi değil Cenk Tosun
Ortasahanın Torreira değil Hakan Çalhanoğlu
Defansının Ndombele değil Çağlar Söyüncü
Kalecinin Muslera değil Uğurcan Çakır
Olması gerekli

Ve de

Formanın Sol Üstünde Ayyıldızlı Bayrağımızın olması gerekiyor.

Aliciğim seviliyorsun hayırlı akşamlar 😂

G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Milli Maç olması için
Forvetinin İcardi değil Cenk Tosun
Ortasahanın Torreira değil Hakan Çalhanoğlu
Defansının Ndombele değil Çağlar Söyüncü
Kalecinin Muslera değil Uğurcan Çakır
Olması gerekli

Ve de

Formanın Sol Üstünde Ayyıldızlı Bayrağımızın olması gerekiyor.

Aliciğim seviliyorsun hayırlı akşamlar 😂
Başkanım yapma akıllı birisin sen o formalarda hangi bayrak var yapma Kaan abiii
Milli takım teknik direktörü kim Kaan abiiiii sen bari yapma

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Başkanım yapma akıllı birisin sen o formalarda hangi bayrak var yapma Kaan abiii
Milli takım teknik direktörü kim Kaan abiiiii sen bari yapma
Türk takımı olması milli takımı desteklemişsin olmuyor knk sen bunu anla…
O zaman hepimiz Hull Cityiz Acun abimin takımı milli maç her maç onu destekleyelim olur mu böyle sevgili kardeşim.

G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Türk takımı olması milli takımı desteklemişsin olmuyor knk sen bunu anla…
O zaman hepimiz Hull Cityiz Acun abimin takımı milli maç her maç onu destekleyelim olur mu böyle sevgili kardeşim.
Kaan abi kuyruğundan tutmaya çalışıyorsun İngiltere’nin hull citysi ne alaka orda acun kar amaçlı bir takım satın almış aynı şey mi allah aşkına