G
Gonca
Ziyaretçi
Aynı sevinci bende yaptım sorun yokRakip Türk takımı gonca abla neden kınıyorum diyorsunuz
Aynı tepkiyi Galatasaray’a karşı Bayern sevicilerine de yapsaydınız keşke sevgiler
Aynı sevinci bende yaptım sorun yokRakip Türk takımı gonca abla neden kınıyorum diyorsunuz
Aynı tepkiyi Galatasaray’a karşı Bayern sevicilerine de yapsaydınız keşke sevgiler
O zaman Kaan başkanı kınamak da yanlış sorun yok ayrıca ben sizin içinizde bir Galatasaray sevgisi olduğunu düşünüyorum boşuna aynı sevinci bende yaptım demeyin lütfen konu milli maç olunca rakip alman bayrağını savunup sevineceğinizi hayal bile edemem sizde gerçek bir taraftar ruhu var diğerleri gibi İrlandalı değilsiniz gonca abla genel chatte de bunu bana kanıtladınızAynı sevinci bende yaptım sorun yok
Milli Maç olması içinO zaman Kaan başkanı kınamak da yanlış sorun yok ayrıca ben sizin içinizde bir Galatasaray sevgisi olduğunu düşünüyorum boşuna aynı sevinci bende yaptım demeyin lütfen konu milli maç olunca rakip alman bayrağını savunup sevineceğinizi hayal bile edemem sizde gerçek bir taraftar ruhu var diğerleri gibi İrlandalı değilsiniz gonca abla genel chatte de bunu bana kanıtladınız
Başkanım yapma akıllı birisin sen o formalarda hangi bayrak var yapma Kaan abiiiMilli Maç olması için
Forvetinin İcardi değil Cenk Tosun
Ortasahanın Torreira değil Hakan Çalhanoğlu
Defansının Ndombele değil Çağlar Söyüncü
Kalecinin Muslera değil Uğurcan Çakır
Olması gerekli
Ve de
Formanın Sol Üstünde Ayyıldızlı Bayrağımızın olması gerekiyor.
Aliciğim seviliyorsun hayırlı akşamlar
Türk takımı olması milli takımı desteklemişsin olmuyor knk sen bunu anla…Başkanım yapma akıllı birisin sen o formalarda hangi bayrak var yapma Kaan abiii
Milli takım teknik direktörü kim Kaan abiiiii sen bari yapma
Kaan abi kuyruğundan tutmaya çalışıyorsun İngiltere’nin hull citysi ne alaka orda acun kar amaçlı bir takım satın almış aynı şey mi allah aşkınaTürk takımı olması milli takımı desteklemişsin olmuyor knk sen bunu anla…
O zaman hepimiz Hull Cityiz Acun abimin takımı milli maç her maç onu destekleyelim olur mu böyle sevgili kardeşim.
@GS1905ALİ Baskanim alışkın olmaniz lazım sezon başından bu yana şaibesiz 1 tane maçınız yok..
Bu ikisinden bahsediyorumŞu hayatta yapacağın en büyük hatalardan birisi geseli ile futbol konuşmak başkanım he diyip geç ciddiyim
buraya bir fener ağlama klibi bırakmak istiyorum@MAGARSUS dislike attığın için seni de kınıyorum
Bırak 10 dakika sonra tekrar gel bakburaya bir fener ağlama klibi bırakmak istiyorum
Bu yaşıma kadar gördüğüm en güzel yazı tebrikler magarsus başkanımburaya bir fener ağlama klibi bırakmak istiyorum