İlk Medya | Sera* Röportaj (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
C

Cihan ERASLAN

Ziyaretçi
Dünden beri zevkle okuyup şuan bitirebilirim güzel röportaj için teşekkürlerimi sunuyorum 😅

güzel de bir tanıtım olmuş, gerçekten için ne ise dışınında o olduğunu bende farkettim. Çoğu insan için sinir bozucu olsan da, ki haklılar çoğu zaman. Bu oyuna renk katıyorsun, ve hiç eksik olmaman dileği ile Sera başkan 😄

ML’de seni yenmekten bıktım ayrıca, aynı takımdayken MCL kazanmış olabiliriz, ama biz seninle hep rakip olacağız.
Feeder rolü tamda sana yakışırdı aslında 🤣 o yüzden de biraz içerliyim, bana yakışan Daima MVP rolü olmalıydı 😂😂

Ayrıca SeraA’nın bir pişmanlığı var ve bunu kamu oyuna duyuracağım şimdi,

ML’de bana rakip olması 😌😎

R

Reyhan

Ziyaretçi
Dünden beri zevkle okuyup şuan bitirebilirim güzel röportaj için teşekkürlerimi sunuyorum 😅

güzel de bir tanıtım olmuş, gerçekten için ne ise dışınında o olduğunu bende farkettim. Çoğu insan için sinir bozucu olsan da, ki haklılar çoğu zaman. Bu oyuna renk katıyorsun, ve hiç eksik olmaman dileği ile Sera başkan 😄

ML’de seni yenmekten bıktım ayrıca, aynı takımdayken MCL kazanmış olabiliriz, ama biz seninle hep rakip olacağız.
Feeder rolü tamda sana yakışırdı aslında 🤣 o yüzden de biraz içerliyim, bana yakışan Daima MVP rolü olmalıydı 😂😂

Sus çakma mvp final maçında gördük seni 😂

S

Sera*

Ziyaretçi

Feederları pistten alalım hıh ~. ~

S

Sera*

Ziyaretçi
Mesut başkanım, öncelikle çalışmanız için tebrik ediyorum, elinize emeğinize sağlık. Ancak bir noktaya parmak basmak istiyorum. Zombi olduğunu iddia eden Sera hanımla röportaj yapmışsınız. Ancak, maşallah nasıl bir zombiyse bir sürü şey konuşmuş. Bu nasıl zombilik ? Bu nasıl yaşayan ölülük ? Sera hanımın gerçek yüzünü, zombi olmadığını, rol yaptığını gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Bu arada Zombi Rehabilitasyon Merkezimizin açılışını birkaç gün içinde yapacağız. Tüm halkımızı davet ediyorum.
Tolga bey kendisi bunu bildiği için sosyal medya üzerinden gerçekleştirdi yoksa biliyorsunuz affetmem sjskkw. Rehabilitasyon merkezi vaadinizide yerine getirin artık hep laf ama icraat yok boşuna mı destekledik sizi

T

Tolga

Ziyaretçi
Tolga bey kendisi bunu bildiği için sosyal medya üzerinden gerçekleştirdi yoksa biliyorsunuz affetmem sjskkw. Rehabilitasyon merkezi vaadinizide yerine getirin artık hep laf ama icraat yok boşuna mı destekledik sizi
Sizin zombilere soruyorum hııırrr bunu nasıl yapalım hırrr ne istiyorsunuz haaaarr. Ben ne yapayım anlaşamıyoruz kimseyle. Çok sevdiler sanırım sarılmak için üstüme geliyor hepsi.