ilk Medya | Magarsus Röportaj (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi

BurakAtak

TÜRK BUDUN
27. Dönem Oyun Başkanı
Sana ne dokundu Burakcım açıklamak ister misin bende onu merak ediyorum 🤣 Arkadaşınız kendi cevap veremicek seviyedeyse söyleyin ona göre davranıyım insaflı ve anlayışlı biriyimdir 🤣
Canım benim sen sürekli birşeyler kazanıyormuş gibi konuşman çok saçma geliyor huysuz kardeşim

S

Sera*

Ziyaretçi
Canım benim sen sürekli birşeyler kazanıyormuş gibi konuşman çok saçma geliyor huysuz kardeşim
Dostlarımın kazanması benim kazanmamdan daha değerli geliyor çünkü Burakcım siz tabi çıkar ilişkisi içerisinde ilerlediğiniz için anlamamanızı çokta absürt karşılamıyorum haklısınız yani 😅

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Burak başkanım bir şey kazanmış gibi konuştuğuna pek şahit olmadım röportajı da gayet mütevaziydi sürekli niye gerginlik yaratılıyor forumda anlamıyorum ayrıca bırak kim nasıl istiyorsa öyle konuşsun bi salın kavgayı gürültüyü 😅

BurakAtak

TÜRK BUDUN
27. Dönem Oyun Başkanı
Dostlarımın kazanması benim kazanmamdan daha değerli geliyor çünkü Burakcım siz tabi çıkar ilişkisi içerisinde ilerlediğiniz için anlamamanızı çokta absürt karşılamıyorum haklısınız yani 😅
ağzın da sürekli bir çıkar var anlamsız anlamsız. Kısır döngü gibi başa dönmeyelim. Oyundaki tel amacın kaos olan birisine anlatmak zor tabi

BurakAtak

TÜRK BUDUN
27. Dönem Oyun Başkanı
Burak başkanım bir şey kazanmış gibi konuştuğuna pek şahit olmadım röportajı da gayet mütevaziydi sürekli niye gerginlik yaratılıyor forumda anlamıyorum ayrıca bırak kim nasıl istiyorsa öyle konuşsun bi salın kavgayı gürültüyü 😅
Mesut mutlu mesut sen sus bakim😂

S

Sera*

Ziyaretçi
ağzın da sürekli bir çıkar var anlamsız anlamsız. Kısır döngü gibi başa dönmeyelim. Oyundaki tel amacın kaos olan birisine anlatmak zor tabi
Yani beni vurmaya çalıştığınız şeyler benim zaten kendimin söylediği şeyler kaosu çok seviyorum bunu da hiç saklamadım zaten hatta her fırsatta da dile getiriyorum Burakcım sjksks

G

Gonca

Ziyaretçi
Konuda tartışmaya devam eden olursa uzaklaştırılacaktır. İnsanların özel hayatı kimseyi ilgilendirmiyor burası bir oyun platformu sürekli sürekli özel hayatlar vs den vurmaya çalışmayın.

Burdan da Mesut beyin eline sağlık güzel çalışmalarından dolayı

İyi Oyunlar