ULAŞ Medya Resmen Kuruldu! (4 Kişi İçeride)

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Öncelikle Ardacığıma başarılar diliyorum.
Büyük mesut yine büyüklüğünü gösterip çok iyi bir noktaya parmak bastı. Şimdi sevgili Arda başkanım kendi partisinden birisini konuk alıp karşısına muhalif bir kesim çıkaracak. Bunun tarafsız olacağını hiç sanmıyorum çünkü muhalif olan, yani eleştiren kesim, Arda başkanımızı da eleştirip, kendisine de söz hakkı doğacak. Sağlıklı olacağını sanmıyorum ama böyle ORİJİNAL fikirlere ihtiyacımız hep var.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Öncelikle Ardacığıma başarılar diliyorum.
Büyük mesut yine büyüklüğünü gösterip çok iyi bir noktaya parmak bastı. Şimdi sevgili Arda başkanım kendi partisinden birisini konuk alıp karşısına muhalif bir kesim çıkaracak. Bunun tarafsız olacağını hiç sanmıyorum çünkü muhalif olan, yani eleştiren kesim, Arda başkanımızı da eleştirip, kendisine de söz hakkı doğacak. Sağlıklı olacağını sanmıyorum ama böyle ORİJİNAL fikirlere ihtiyacımız hep var.
Oooo Çağlarcığım. Hiç eksik olmuyorsun özellikle beni yoklamadan yapamıyorsun.

Yalova, Küçük Şehir Anlaşılan.Boş Vaktin Çok Oluyor.

Boş Vakitlerinde Şehrine Yatırım Yapmayı Dener misin O Naif Çeneni Kapatarak.

Ya da O Naif Çeneni Bana Değil de Ülkenin Bürokrasi Kesimlerine Harca. Bana Laf Dokundurmaya Çalışmaktan O Naif Çeneni Yoracaksın.

Bizim Kurduğumuz Medya Platformu Gayet Güzel Bir Amaca Hizmet Ediyor.

Herhangi bir Partinin Lideri Gelip Münazara Yapacak.

Karşıt Görüşlü İnsanlar Parti Başkanına Sorular Soracak ve Bu Sesli Olarak Yapılacak.

Farklılık ve Değişim İyidir Çağlarcığım.

Beni Bu Kadar Yokluyorsun,Bari Medyamı da Yoklayıver.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi

Ya da O Naif Çeneni Bana Değil de Ülkenin Bürokrasi Kesimlerine Harca. Bana Laf Dokundurmaya Çalışmaktan O Naif Çeneni Yoracaksın.

Karşıt Görüşlü İnsanlar Parti Başkanına Sorular Soracak ve Bu Sesli Olarak Yapılacak.

Arda kardeş tekrar uyarıyorum seni çeneni kapat falan ağzını toplayarak konuş forumda kalbini kırarım fazla şımarıyosun

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Arda kardeş tekrar uyarıyorum seni çeneni kapat falan ağzını toplayarak konuş forumda kalbini kırarım fazla şımarıyosun
Şımarmak Bizim Haddimize Değil EYYYY BÜYÜK MESUT

Burada Kişiye Göre Muamele Yapılır.

Ben Sizlerle Böyle Konuşmaya Çalıştıkça ki Bu Üsluplardan Hoşlanmadığımı Defalarca Dile Getirmiş Olmama Rağmen,Israrla Bu Tutumunuza Devam Ettiniz.

O Yüzden Önce Sizler Düzgün Konuşun ki Bizler de Düzgün Konuşalım.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi

Ben Sizlerle Böyle Konuşmaya Çalıştıkça ki Bu Üsluplardan Hoşlanmadığımı Defalarca Dile Getirmiş Olmama Rağmen,Israrla Bu Tutumunuza Devam Ettiniz.

Seninle bu üslupta konuşan yok birisi aksi bir şey söyleyince aynı üslupla cevap ver kimse seninle hakaretvari konuşmuyor. Kendini de bil lafını da bil

A

Alper Tunga

Ziyaretçi

Mesut başkanım, dert etme. Bir problem görülürse @Gonca @mahmveya diger yoneticilerimiz müdahale edecektir.

Ardacığım, tebriğimi ilettim, başarılar diledim. Terbiyesizliğin lüzumu yok. İnşallah yalovada da seni ağırlamak isteriz. Ne zaman istersen danışmanlarıma ulaşabilirsin.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Mesut başkanım, dert etme. Bir problem görülürse @Gonca @mahmveya diger yoneticilerimiz müdahale edecektir.

Ardacığım, tebriğimi ilettim, başarılar diledim. Terbiyesizliğin lüzumu yok. İnşallah yalovada da seni ağırlamak isteriz. Ne zaman istersen danışmanlarıma ulaşabilirsin.
IMG_9512.png

A

Alper Tunga

Ziyaretçi

Seni rahatsız ediyorsa tavrım, cevap verme. Veriyorsan sen de aynı şekilde karşılık ver. Terbiyeni takın, cılkını çıkarma.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş

Çağlar, doğru söylüyorsun terbiyesizliğin lüzumu yok. Ancak sen benim uyarılarıma defalarca aldırış etmedin. Tahrik etme politikası uyguladın.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Seni rahatsız ediyorsa tavrım, cevap verme. Veriyorsan sen de aynı şekilde karşılık ver. Terbiyeni takın, cılkını çıkarma.
Tavrın beni rahatsız ediyor. Esasında Sen Benim Konularıma Cevap Verme. Benim Konumda Yazı Yazdığını Ne Çabuk Unuttun.

K

Kafirya

Ziyaretçi
alıp veremediğinizin ne olduğunu anlayamıyorum bir insan bişeyden hoşlanmıyorsa neden damarına basmaya çalışırsınızki art niyetten başka nedir bu?

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
alıp veremediğinizin ne olduğunu anlayamıyorum bir insan bişeyden hoşlanmıyorsa neden damarına basmaya çalışırsınızki art niyetten başka nedir bu?
Kafirya başkanım. Ben sürekli düzgün,saygılı ve üsluplu konuşunca onlar istemediğimiz şeyleri yapmaya devam ettiler uyarmış olmamıza rağmen.

İyilikten Maraz Doğmuş.