ULAŞ Medya Resmen Kuruldu! (6 Kişi İçeride)

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Benim yaptığımı geç sen bana sorunlusun tarzında ithamlarda bulundun onu soruyorum.
Bence son alıntıladığınız mesajımı tekrar okursanız cevap içinde zaten. Bir daha bir daha açmaya gerek yok bir kaç kez okursanız anlayacağınızdan eminim. Sağlıcakla kalın ayhan başkan

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Bence son alıntıladığınız mesajımı tekrar okursanız cevap içinde zaten. Bir daha bir daha açmaya gerek yok bir kaç kez okursanız anlayacağınızdan eminim. Sağlıcakla kalın ayhan başkan
Hala ithamlarına devam ediyorsun Mesut başkan neyse insan ezmeyi yada aptal yerine koymayı çok seviyorsun .

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Hala ithamlarına devam ediyorsun Mesut başkan neyse insan ezmeyi yada aptal yerine koymayı çok seviyorsun .
Bak ayhan başkan burda herkesle muhabbet ediyoruz senle arda ulaştan başka eziyosunuz diye alınganlık yapan yok. Sırf alınıyosunuz diye ve sizi kaybetmek istemediğimden bir kez şaka yapıyosam 3 kez sizi seviyorum diyorum. Röportaj günümüzü konuşurken size özelden de belirttim dedim ki alınganlık yapıyosunuz size saygım sevgim sonsuz ss ini atabilirsin buraya. Hala gelmişsin siz bizim partinin postlarını kovalıyosunuz da ezmeye çalışıyosunuz da falan diyosun. Bir daha muhatap olmayız ne seninle ne de arda ulaşla olur biter. Mevzuyu daha fazla uzatmaya gerek yok meşgul etmeyelim forumu allaha emanet ol

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Artık yeter bizim partiden başkanların açtığı forum konulara düzgünce yorum yapacaksınız yapın gelip karıştırmayın ortalığı . nöbetçi gibi bekliyorsunuz İşçi ve Emekçi partisinden biri Konu açşada çöksek diye sonkez söylğyorum efendi gibi yorum yazana eyvallah ama dalga geçmek falan hoş olmuyor.
İlk Medya’dan ne beklersiniz ki başkanım.

Gazeteci insanın nerede ne şekilde konuşması kime nasıl tavır takınması gerektiğini bilen insandır. Biliyor fakat kendi yandaşlarına bu bahsettiğimiz iyi niyetli tavırlarını sergiliyor.

Kendisine Karşıt Partiden Birini Gördüğü Zaman Örnek Olarak Arda Ulaş ATEŞ’e Ropörtaj Teklifi Verildiğinde Ekran Resminde Olduğu Gibi Dalga Geçme ve Aşağılama Söz Konusudur.

İlk Medya bir Medya Kuruluşu mu? Yoksa Bir Siyasi Komedi Programı mı Anlayamadım.

Siyasi Komedinin de Bir Seviyesi Olmalı Gerçekten.

IMG_9470.jpeg
Bir Gazetecinin Böyle Bir Üslıp Kullanması Çok Yanlış!

K

Kafirya

Ziyaretçi
Bazı üsluplar yanlış, bazı konuşmalar yanlış anlaşılmaya çok meyilli ama bu kadar ciddileşmeye kalp kırmaya gerek yok gerginlik çıkması hoş değil. Her iki taraf içinde söylüyorum, ne olur ne olmaz dünya hali bu kadar sinirlenilmesine gerek yok. Kırılanlar birbirlerinin gönlünü alsın keyifli forum hayatına devam edelim.

ULAŞ MEDYA

Gerçeğe Doğru Yerden ULAŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş