Benim yaptığımı geç sen bana sorunlusun tarzında ithamlarda bulundun onu soruyorum.Ben yaptığınızı söylüyorum bunu sorun olarak görüyorsanız sorunu çözmenizi temenni ederim iyi dileklerimi ilettim sadece
Benim yaptığımı geç sen bana sorunlusun tarzında ithamlarda bulundun onu soruyorum.Ben yaptığınızı söylüyorum bunu sorun olarak görüyorsanız sorunu çözmenizi temenni ederim iyi dileklerimi ilettim sadece
Bence son alıntıladığınız mesajımı tekrar okursanız cevap içinde zaten. Bir daha bir daha açmaya gerek yok bir kaç kez okursanız anlayacağınızdan eminim. Sağlıcakla kalın ayhan başkanBenim yaptığımı geç sen bana sorunlusun tarzında ithamlarda bulundun onu soruyorum.
Hala ithamlarına devam ediyorsun Mesut başkan neyse insan ezmeyi yada aptal yerine koymayı çok seviyorsun .Bence son alıntıladığınız mesajımı tekrar okursanız cevap içinde zaten. Bir daha bir daha açmaya gerek yok bir kaç kez okursanız anlayacağınızdan eminim. Sağlıcakla kalın ayhan başkan
Bak ayhan başkan burda herkesle muhabbet ediyoruz senle arda ulaştan başka eziyosunuz diye alınganlık yapan yok. Sırf alınıyosunuz diye ve sizi kaybetmek istemediğimden bir kez şaka yapıyosam 3 kez sizi seviyorum diyorum. Röportaj günümüzü konuşurken size özelden de belirttim dedim ki alınganlık yapıyosunuz size saygım sevgim sonsuz ss ini atabilirsin buraya. Hala gelmişsin siz bizim partinin postlarını kovalıyosunuz da ezmeye çalışıyosunuz da falan diyosun. Bir daha muhatap olmayız ne seninle ne de arda ulaşla olur biter. Mevzuyu daha fazla uzatmaya gerek yok meşgul etmeyelim forumu allaha emanet olHala ithamlarına devam ediyorsun Mesut başkan neyse insan ezmeyi yada aptal yerine koymayı çok seviyorsun .
Senin düşüncelerin çok daha kötü.Düşüncelerimi dile getirdi
İlk Medya’dan ne beklersiniz ki başkanım.Artık yeter bizim partiden başkanların açtığı forum konulara düzgünce yorum yapacaksınız yapın gelip karıştırmayın ortalığı . nöbetçi gibi bekliyorsunuz İşçi ve Emekçi partisinden biri Konu açşada çöksek diye sonkez söylğyorum efendi gibi yorum yazana eyvallah ama dalga geçmek falan hoş olmuyor.
Çok Teşekkür Ederim Mustafa Başkanım.Hayırlı olsun
Teşekkür Ederim Sadettin Başkanım Sizlerle de Ropörtaj Yapalım.Hayırlı olsun
Teşekkür Ederiz Başkanım. Ropörtaj Vermek İsterseniz Discord Adresimiz Belli. Her Zaman Bekleriz.Hayırlı olsun başkanım
Teklifin için teşekkür ederim başkanımTeşekkür Ederim Sadettin Başkanım Sizlerle de Ropörtaj Yapalım.
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Adamı Diyaloglarla Meşhur Ettiniz Be Kimse Yazmasa Bu Kadar Reklam Edemezdi Kendisini