Başarılar Çocuklar #Fenerbahçe ❤️ (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kaan Yüksel
  • Başlangıç tarihi
Y

YUNUS BAŞKAN

Ziyaretçi
Kaan Beşiktaş'ın bu sene başarısı yok kardeşim bırak fenerle uğraşmayı kendi takımına bak önce 4 büyükler deyince artık akla gelmiyorsunuz 😂

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Bir camia ancak bu kadar loser olabilir ya konferans liginde kazandıkları savaş yok. Konferans liginde nerde kaybedecek takım varsa onu destekliyolar. Örnek jimanstik kulübü örnek Fenerbahçemin rakipleri🤣
Öncelikle sayın Eyşan Mesut her sene aynı muhabbet ben sıkıldım ligin ilk yarısını lider kapa sonra cincon gelsin çatlatsın Başakşehir gelsin çatlatsın Beşiktaş gelsin çatlatsın Trabzon gelsin çatlatsın Bursaspor gelsin çatlatsın…
Lig 2 devreden oluşuyor İKİİİİ 😃

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Kaan Beşiktaş'ın bu sene başarısı yok kardeşim bırak fenerle uğraşmayı kendi takımına bak önce 4 büyükler deyince artık akla gelmiyorsunuz 😂
Biz öyle belirli kişilerle aynı kriterde bulunmuyoruz…
Tek büyük dersen Beşiktaşımız aklına gelir herkesin 😃

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Öncelikle sayın Eyşan Mesut her sene aynı muhabbet ben sıkıldım ligin ilk yarısını lider kapa sonra cincon gelsin çatlatsın Başakşehir gelsin çatlatsın Beşiktaş gelsin çatlatsın Trabzon gelsin çatlatsın Bursaspor gelsin çatlatsın…
Yani futbol bu kazanmak da var kaybetmek de var ama bu sene hep kaybediyosunuz en azından kazananlara sempati duyun. Mesela biz 9-10 senedir hep kaybediyoruz ama kaybettiğimiz sezonların içerisinde gidip memiktaşımın rakiplerine sempati duymuyorduk derdimize yanıyoduk başka teselliler aramıyoduk. Ayaklanın kaaaan sizi ludugorets sempatisi kurtarmaz ayaklanın ve odaklanın memiktaşım hakettiği üçüncülük koltuğunu devralsın artık

T

Tolga

Ziyaretçi
Konuştu ligin 5.sinin taraftarı 😂

5. Beşiktaş
6. Babel
7. Babel
8. Crouch