K
Öncelikle sayın Eyşan Mesut her sene aynı muhabbet ben sıkıldım ligin ilk yarısını lider kapa sonra cincon gelsin çatlatsın Başakşehir gelsin çatlatsın Beşiktaş gelsin çatlatsın Trabzon gelsin çatlatsın Bursaspor gelsin çatlatsın…Bir camia ancak bu kadar loser olabilir ya konferans liginde kazandıkları savaş yok. Konferans liginde nerde kaybedecek takım varsa onu destekliyolar. Örnek jimanstik kulübü örnek Fenerbahçemin rakipleri![]()
Biz öyle belirli kişilerle aynı kriterde bulunmuyoruz…Kaan Beşiktaş'ın bu sene başarısı yok kardeşim bırak fenerle uğraşmayı kendi takımına bak önce 4 büyükler deyince artık akla gelmiyorsunuz![]()
Yani futbol bu kazanmak da var kaybetmek de var ama bu sene hep kaybediyosunuz en azından kazananlara sempati duyun. Mesela biz 9-10 senedir hep kaybediyoruz ama kaybettiğimiz sezonların içerisinde gidip memiktaşımın rakiplerine sempati duymuyorduk derdimize yanıyoduk başka teselliler aramıyoduk. Ayaklanın kaaaan sizi ludugorets sempatisi kurtarmaz ayaklanın ve odaklanın memiktaşım hakettiği üçüncülük koltuğunu devralsın artıkÖncelikle sayın Eyşan Mesut her sene aynı muhabbet ben sıkıldım ligin ilk yarısını lider kapa sonra cincon gelsin çatlatsın Başakşehir gelsin çatlatsın Beşiktaş gelsin çatlatsın Trabzon gelsin çatlatsın Bursaspor gelsin çatlatsın…
Lig 2 devreden oluşuyor İKİİİİ![]()
Konuştu ligin 5.sinin taraftarıÖncelikle sayın Eyşan Mesut her sene aynı muhabbet ben sıkıldım ligin ilk yarısını lider kapa sonra cincon gelsin çatlatsın Başakşehir gelsin çatlatsın Beşiktaş gelsin çatlatsın Trabzon gelsin çatlatsın Bursaspor gelsin çatlatsın…
Lig 2 devreden oluşuyor İKİİİİ![]()
Başka birşey bulun artık ya sıkmadı mıKonuştu ligin 5.sinin taraftarı
5. Beşiktaş
6. Babel
7. Babel
8. Crouch
Konu başlığına dalak böbrek bıraktım hahahahahahah krallll @Gonca
Maalesef bizim lobimiz yokHahahaha işte bu![]()
Kardeşim siz yerken sıkılmadınız da ben bunu söylerken mi sıkılacağımBaşka birşey bulun artık ya sıkmadı mı![]()
Küçüksünüz kralMaalesef bizim lobimiz yok![]()
Ya da kuralına göre oynuyoruz lobiye felan ihtiyacımız yok varlığımız yeterKüçüksünüz kral
Aynn krdşm bana şurdan bi touch blue alr msnYa da kuralına göre oynuyoruz lobiye felan ihtiyacımız yok varlığımız yeter![]()
Nerden geliyor bu samimiyet kardeşim felan hayırdır?Aynn krdşm bana şurdan bi touch blue alr msn
uzAr mısın kaan yükselNerden geliyor bu samimiyet kardeşim felan hayırdır?
Ona ben karar veririm eyşan mesut…uzAr mısın kaan yüksel
E bu komik değil?Ona ben karar veririm eyşan mesut…
Bak işine bulaşma kardeşim…