K
Kafirya
Ziyaretçi
sonra biz saldırgan oluyoruz@Arda Ulaş ATEŞ tedavi masraflarini karsiliyabilirim
sonra biz saldırgan oluyoruz@Arda Ulaş ATEŞ tedavi masraflarini karsiliyabilirim
Haklısın hamfendi. Ozur dileriz.sonra biz saldırgan oluyoruz
Adamlar anlıyor kombin işinden baksana üste alta san diegoda sahilde gibi. Ben böyle ağaç görünce acaba muz falan mı çıkıyor diye şempanze gibi dalları kesiyorum. Şöyle bi fotomuz olmadı be
Asla öyle bir şey yok siz saldırgan değilsiniz. Sadece arda başkanın mizacını yeni yeni çözdüğümüz için uç paylaşımlarına tepkiler aşırı oluyor bizden sorun bu, onu da çözecez şu an çözüm aşamasındayız arda başkanımdan anlayış bekliyoruz özür dileriz kendisinden.sonra biz saldırgan oluyoruz
Adammm
Aynen öyle başkanım. Yapıyorlar yapıyorlar ondan sonra Arda Ulaş Ortalığı karıştırıyor oluyor.sonra biz saldırgan oluyoruz
Estafurullah. Sigortanın vardır her hangi bir sağlık sorunu için. Ne haddimize Arda Ulaş Ateş başkanım.Hayırdır ne tedavisiymiş o?
Açık konuş!
Çağlar beyden beklenmeyecek durumlar taş yağacak açsçqçsçwçsçwçsHaklısın hamfendi. Ozur dileriz.
Pardon yanlış yere yazmisimHayırdır ne tedavisiymiş o?
Açık konuş!
Sen susEstafurullah. Sigortanın vardır her hangi bir sağlık sorunu için. Ne haddimize Arda Ulaş Ateş başkanım.
Beni etiketleyerek yanlış yere yazıyorsun öylemiPardon yanlış yere yazmisim
Sen bendensin kral. Tam şişirmeden atlamışsın unicornun üstüne. Maksat tatil normali yaşamak seni çok iyi anlıyorum. Biz anlamayız üsulden falan biniliyosa biniyoz oturuluyosa oturuyoz havuza güneş gözlüğüyle giriyoz askılı her şeyi giyebiliriz sanıyoz sen bensin biz anadoluyuz kral
O zmaan tekrar özür dileriz. Nasıl mutlu edebiliriz sizi sjsjsjsisÇağlar beyden beklenmeyecek durumlar taş yağacak açsçqçsçwçsçwçs
Asıl saldırganlık budur. Ama biz büyütüyoruz başkanım.
Sen ve yanındakiler giderse, bizlere ve ULAŞ MEDYAMIZA Dokunmadığınız zaman bizim kimseye zararımız Yok.O zmaan tekrar özür dileriz. Nasıl mutlu edebiliriz sizi sjsjsjsis
bilirim mesut başkanım içini biliyorum seninAsla öyle bir şey yok siz saldırgan değilsiniz. Sadece arda başkanın mizacını yeni yeni çözdüğümüz için uç paylaşımlarına tepkiler aşırı oluyor bizden sorun bu, onu da çözecez şu an çözüm aşamasındayız arda başkanımdan anlayış bekliyoruz özür dileriz kendisinden.
Terbiyesizliğin alemi yok başkanım. Terbiyemizi takılalım. Raporlamiyorum bunu.Sen sus
yapmayın çağlar bey kalp var bende iki defa özür çarpıyo adamı aşsşaşsşqşşzşasO zmaan tekrar özür dileriz. Nasıl mutlu edebiliriz sizi sjsjsjsis