Teşekkürler başkanım Hep birlikte inşallah.Ayhan başkanıma çok yakışacak bu makam. Hak ettiğini alman dileğiyle ayhan başkanım. #senbenyokbizvar
Teşekkür ederim @SametÜnall başkanımGönül İttifakı Adayı Büşra Gamze Hanım'a Ve Turan İttifakı Adayı Ayhan Güner'e Başarılar Dilerim , Güzel bir seçim olmasını Temenni ederim
teşekkür ederim başkanım.Hayırlı olsun, başarılar başkanım.
İnşallah başkanım el birliğiyleHep birlikte daha ileriye, başarılar başkanım #SenBenYokBizVar #İVEP #VarOlsunTuranİttifakı
Boş yapma oy topla girige yazRöportaj yaparken tanıdığım kadarıyla iyi birine benziyorsun Ayhan ama ne yazık ki tarafın kötü Loserlığa hazırlan başarı değil şans diliyorum. @KURT 77 5 mi olucak 6 mı sjjskskkslslslslsşşwwllslsşwş
Oy gene panik atağı azdı sinirlendi kuzum benim sakin derin derin nefes al kurtcum. Nefes al nefes ver nefes al nefes ver Bu kadar mı tahammül edemiyorsun artık 2 şaka yapıyoruz hemen sinir hemen stres bebeğim sakinBoş yapma oy topla girige yaz
Evet sinirlendim biraz sakinleşmem lazım sonra bidaha konuşalımOy gene panik atağı azdı sinirlendi kuzum benim sakin derin derin nefes al kurtcum. Nefes al nefes ver nefes al nefes ver Bu kadar mı tahammül edemiyorsun artık 2 şaka yapıyoruz hemen sinir hemen stres bebeğim sakin
Peki Papatya çayı?Evet sinirlendim biraz sakinleşmem lazım sonra bidaha konuşalım
Yap içeyim. Bir hayrın dokunsunPeki Papatya çayı?
Açlık oyunları çıktı bugun git izle iyi gelir seversin stres metres uzak dr bunlardan kurtcum sağlığını düşünüyorumYap içeyim. Bir hayrın dokunsun
Olur olur izleyeyim. Son stresli günlerimAçlık oyunları çıktı bugun git izle iyi gelir seversin stres metres uzak dr bunlardan kurtcum sağlığını düşünüyorum
TeşekkürlerTebrik ve başarılar diliyorum (inşallah kazanırsınız)