Ben sizi çalıştırıyorum ya doğrusizin gibi sirkte çalışmıyoruz ama fsfhdhfgj
Ben sizi çalıştırıyorum ya doğrusizin gibi sirkte çalışmıyoruz ama fsfhdhfgj
Başkanım kendini yorma kendi hallerine bırakDediğim gibi son mesajlarıma baktım ve turan ittifakından bir parti görmedim ancak sizin ittifakınızdan olsun fark etmez sizin ittifakınıza yazmış varsayın beni şuan sorun yok dediğim gibi seçim bitene kadar sessiz kalıcam istediğiniz algıyı yapın şuan
İnsanlara “şaklaban” diyerek hakaretlerde bulunamazsınız.Büşra başkan bizim onurumuzdur gururumuzdur şanımız şerefimizdir haddinizi bilin oyununuzu oynayın şaklabanlığın lüzumu yok
hayırdır ya sen ne ima ediyosun terbiyesizBen sizi çalıştırıyorum ya doğru
o dönem bu senin yazdığının aynı tarzında bir yazı yazılmıştı ama olmamıştı.Herkes doğru bildigini yapsin. Siyaset sonuçta bu. Kurallar nettir ve yönetim belirler. Biz böyle birsey olmaz yasak diyemeyiz. Ayrıca hala uyelerden oy istemesinin neden bu kadar curcunaya sebebiyet verdiğini anlayamadım.
Tamam başkanım herkes anlaması gerekeni anladıDediğim gibi son mesajlarıma baktım ve turan ittifakından bir parti görmedim ancak sizin ittifakınızdan olsun fark etmez sizin ittifakınıza yazmış varsayın beni şuan sorun yok dediğim gibi seçim bitene kadar sessiz kalıcam istediğiniz algıyı yapın şuan
Zübük filmi geldi aklıma bir an. Hangi hakaret yahu?Değerli arkadaşlarım lütfen yazmayın inanın kendimizi ifade etmemize gerek yok
İlk adım parti üyelerinin kendilerini rezil etmelerini izleyelim .
Algılar bozuldu , oyunlar bozuldu
Nasıl cümle kuramayan ve hemen hakarete başvuran biri olduklarını herkes görsün
Öncelikle şaklaban kelimesi bir hakarettir.Büşra başkan bizim onurumuzdur gururumuzdur şanımız şerefimizdir haddinizi bilin oyununuzu oynayın şaklabanlığın lüzumu yok
Sizin suçunuz yok size o yüzden kızmıyorumZübük filmi geldi aklıma bir an. Hangi hakaret yahu?
Ayrıca oyun içi seçim yasağı yok mu propagandalar forum üzerinden yapılır oyun içinden değil.Bu platform 2 kadın başkan çıkardı.
1 inde 2 kadın oyuncu mücadele etti ve hiç biri böyle kirli yollara başvurmadı
Sizlere 38. Donem oyun baskani adayi Büşra Gamzeyi tanıtıyorum. Ve sizlere soruyorum
Kendini karşı ittifakın üyesine ben ittifak ada yınızim diye tanıtan bir başkan istiyormusunuz ?
Daha seçim bitmeden kendini belli eden bir adayı o koltuğu hak görüyor musunuz ?
Tekrar söylüyorum algılara oyunlara gelmeyin kendi partilerin den insanlar usanmiş ki birebir görüşmemiz de sukur doğru yolu bulup oy larini bizden yana kullandılar seçim sonunda ait oldukları yere gelecekler .
Ben sizin partinizden oy alırım ama siz bizim ittifakimiz dan oy alamazsınız !
Temiz bir seçim yürüten adayımızı tebrik ediyorum .
Dik dur eğilme kardeşlerin seninle @Ayhangünerr
Ekli dosyayı görüntüle 11936
Hepinize aynı kelimeyi öğretmişler herhaldeayhannnnn uyma bunlara bak seni harcarlar yüzüne bakmazlar
Öncelikle o dönem parti başkanımız olan Mustafa Denlinin bunu söylemesi daha uygun olurdu fakat konu kilitlenmeden ben açıklamak istedim.İşte bende zamanında bas bas bağırdım kötü birşeyler yok diye fakat x partiler o dönemde böyle birşey yasak olamaz. kesinlikle oyunun fıtratında yok dediler ve hala o partiler var aramızda. belki hatırlarlar. sonucu 1 kişinin ban yemesiyle sonuçlanmıştı.
Sizin kadar terbiyesiz olamam.hayırdır ya sen ne ima ediyosun terbiyesiz