38. Dönem Oyun Başkanı; Büşra Gamze! (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Gönül İttifakı
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Gönül İttifakı

Ziyaretçi
56.png

38. Dönem Oyun Başkanlığı seçimleri an itibariyle sonuçlanmış olup seçim sonuçlarına göre Gönül İttifakı'mızın adayı Büşra Gamze, 38. Dönem Oyun Başkanlığı görevine seçilmiştir.

Seçim süreci boyunca ilgi ve desteğini adayımızdan bir an olsun eksik etmeyen tüm Başkan Online kullanıcılarına teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.

Zaferin kazanılmasında resmen ittifakımızın dışarısında kalsa da gönlü ve kalbi Büşra Gamze başkanımızla atan isimsiz kahramanların, Yeniden Birliği arzulayanların ve Yaşayan Ölülerin emeği ve katkısı inkar edilemez bir gerçektir.

Seçim sonuçları her yönüyle muhasebe edilecek, kazanılan galibiyetin rehavetine düşülmeden birinci ve ikinci turda alınan oyların muhasebesi ivedilikle yapılarak önümüzdeki seçimler için çalışılmaya an itibariyle başlanacaktır.

GÖNÜL İTTİFAKI

T

Tolga

Ziyaretçi
Herkesin eline, emeğine ve yüreğine sağlık. Gönül Ittifakı’nın bir zaferinde daha payı olanlara teşekkürler. Bozkurt Harekat Partisi olarak Büşra Gamze başkanımıza yeni görevinde başarılar diler, içtenlikle tebrik ederiz 👏

Y

YasinKartal

Ziyaretçi
Öncelikle haklı galibiyetinden dolayı değerli Oyun Başkanımız Büşra başkanımızı kutluyorum.
Bu zafer için emek harcamış Gönül İttifakının tüm paydaşlarını tebrik ediyorum. Nice zaferlere beraber yürüyeceğiz daha çok gönüller yapacağız.🤍🏹

Panzehir

İLK ADIM Partisi 22. Dönem Tokat Milletvekilli
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 11952

38. Dönem Oyun Başkanlığı seçimleri an itibariyle sonuçlanmış olup seçim sonuçlarına göre Gönül İttifakı'mızın adayı Büşra Gamze, 38. Dönem Oyun Başkanlığı görevine seçilmiştir.

Seçim süreci boyunca ilgi ve desteğini adayımızdan bir an olsun eksik etmeyen tüm Başkan Online kullanıcılarına teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.

Zaferin kazanılmasında resmen ittifakımızın dışarısında kalsa da gönlü ve kalbi Büşra Gamze başkanımızla atan isimsiz kahramanların, Yeniden Birliği arzulayanların ve Yaşayan Ölülerin emeği ve katkısı inkar edilemez bir gerçektir.

Seçim sonuçları her yönüyle muhasebe edilecek, kazanılan galibiyetin rehavetine düşülmeden birinci ve ikinci turda alınan oyların muhasebesi ivedilikle yapılarak önümüzdeki seçimler için çalışılmaya an itibariyle başlanacaktır.

GÖNÜL İTTİFAKI
KUTLU OLSUN BAŞKANIM!

Alparslan

İlk Adım Partisi Gnl. Bşk. - İnst: @ilkadimpartisi
Vatandaş
Öncelikle @Büşra Gamze baskanimizin zaferini kutluyorum

Emegi gecen butun arkadaşlarıma Gönül ittifakına ve destek veren butun baskanlarima yurekten teşekkür ediyorum
Sen çok asil ve kaliteli bir adamsın abi. Bugün bir kez daha gördük. İyi ki bizimlesin.
ALTIN OK VE İLK ADIM PARTİLERİ TEK BİR KÖKTEN MEYDANA GELEN PARTİLERDİR. KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...