C
CNMERTTs
Ziyaretçi
Laksjdjalalskjdjwlaskhayırlı olsun başarılar dilerim
Laksjdjalalskjdjwlaskhayırlı olsun başarılar dilerim
Gel bi sarılayım sanaŞu oyunda yaptığım en büyük hata Mesutu dinlemeyip sanırım desteğe devam etmekti. Bir de Mesutla ters düşmüştüm baya bu olaylar yüzünden
aleyküm selam alpaslancım teşekkürler asdsdgfdsfhgdfhdfhZaferin mimarlarına selam olsun!
geçmişini unutma kadir asdlkşsdgsdgdshdHiç usenmeden bunu mu buldun efe ajajaja.
Bende tebrik etmişim zaten. Sjsjjs.geçmişini unutma kadir asdlkşsdgsdgdshd
asdsadgfsdgsdgsdgHayırlı olsun nice zaferlere inşallah
Sen hepsine balta arada gnderme yap shshshsasdsadgfsdgsdgsdg
Gel bi sarılayım sana
Hahahaha hortlattığın konuya bakasdsadgfsdgsdgsdg
hayırlı olsun başarılar sado gönüldenHahahaha hortlattığın konuya bak
Teşekkür ederim kardeşim sanada başarılar diliyorum gönüldenhayırlı olsun başarılar sado gönülden
ben almayim alpaslan alerji yapıyor gereksiz birisiTeşekkür ederim kardeşim sanada başarılar diliyorum gönülden
Alpaslan diye birisi yok artık oyunda ama sen bilirsin efeciğimben almayim alpaslan alerji yapıyor gereksiz birisi
olsun veya olmasın bayılıyorum böyle şeylereAlpaslan diye birisi yok artık oyunda ama sen bilirsin efeciğim
Bilmez miyim çok hoşuna gidiyorolsun veya olmasın bayılıyorum böyle şeylere
Evet hahahaBu seçimden sonraydı dimi Sadonun hocam evde sular kesildi ondan ödevimi yapamadım tadındaki ittifakı dağıtma bahanesi sjjskskks
alpaslana evdeki su bile tahammül edemez siz ne anlatıyonuz kljadklşasfsdgsdgEvet hahaha
Yaptıklarım için pişman değilimalpaslana evdeki su bile tahammül edemez siz ne anlatıyonuz kljadklşasfsdgsdg