38. Dönem Oyun Başkanı; Büşra Gamze! (8 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Gönül İttifakı
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alparslan

İlk Adım Partisi Gnl. Bşk. - İnst: @ilkadimpartisi
Vatandaş
Herkesin eline, emeğine ve yüreğine sağlık. Gönül Ittifakı’nın bir zaferinde daha payı olanlara teşekkürler. Bozkurt Harekat Partisi olarak Büşra Gamze başkanımıza yeni görevinde başarılar diler, içtenlikle tebrik ederiz 👏
Zaferin mimarı, yiğitler yiğidi başkanım. Hayata bozkurtça bakıyoruz, ölümden, zulümden asla korkmuyoruz.

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Öncelikle hayırlı olsun ama bir sorun gördüm ne Gönül İttifakı Turan İttifakını Ne Büşra Gamze Başkan Ayhangünerr Başkanı Ne de tam tersi yani Turan İttifakı Gönül İttifakını Ayhangünerr Başkan Büşra Gamze Başkanı tebrik etmiş değil yani sonuçta bir oyun iki tarafta çok ama çok emek verdi ki aradaki oy farkından anlayabiliyoruz tekrardan Tebrik ediyorum hayırlı olsun diyorum bir oyun için kimsenin kimseye kin bürümesi veya kimsenin kimseyi kırmaması gerektiğini düşünüyorum

E

Emirhanerdems

Ziyaretçi
Gönül ittifakı ve destek veren herkesin eline emeğine sağlık 🙏 Büşra başkanım yeni görevinde başarılar dilerim 🌹

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Gönül İttifakı adı altında girdiğimiz ortak adayımız Büşra Başkanı kutluyorum 🙏🏻
Görevinde başarılar diliyorum 👏🏻

ErcanSerbest

Yeni Üye
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 11952

38. Dönem Oyun Başkanlığı seçimleri an itibariyle sonuçlanmış olup seçim sonuçlarına göre Gönül İttifakı'mızın adayı Büşra Gamze, 38. Dönem Oyun Başkanlığı görevine seçilmiştir.

Seçim süreci boyunca ilgi ve desteğini adayımızdan bir an olsun eksik etmeyen tüm Başkan Online kullanıcılarına teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.

Zaferin kazanılmasında resmen ittifakımızın dışarısında kalsa da gönlü ve kalbi Büşra Gamze başkanımızla atan isimsiz kahramanların, Yeniden Birliği arzulayanların ve Yaşayan Ölülerin emeği ve katkısı inkar edilemez bir gerçektir.

Seçim sonuçları her yönüyle muhasebe edilecek, kazanılan galibiyetin rehavetine düşülmeden birinci ve ikinci turda alınan oyların muhasebesi ivedilikle yapılarak önümüzdeki seçimler için çalışılmaya an itibariyle başlanacaktır.

GÖNÜL İTTİFAKI

Ekli dosyayı görüntüle 11952

38. Dönem Oyun Başkanlığı seçimleri an itibariyle sonuçlanmış olup seçim sonuçlarına göre Gönül İttifakı'mızın adayı Büşra Gamze, 38. Dönem Oyun Başkanlığı görevine seçilmiştir.

Seçim süreci boyunca ilgi ve desteğini adayımızdan bir an olsun eksik etmeyen tüm Başkan Online kullanıcılarına teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.

Zaferin kazanılmasında resmen ittifakımızın dışarısında kalsa da gönlü ve kalbi Büşra Gamze başkanımızla atan isimsiz kahramanların, Yeniden Birliği arzulayanların ve Yaşayan Ölülerin emeği ve katkısı inkar edilemez bir gerçektir.

Seçim sonuçları her yönüyle muhasebe edilecek, kazanılan galibiyetin rehavetine düşülmeden birinci ve ikinci turda alınan oyların muhasebesi ivedilikle yapılarak önümüzdeki seçimler için çalışılmaya an itibariyle başlanacaktır.

GÖNÜL İTTİFAKI
Büşra Başkana yakışır. Yolumuz açık olsun

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
şunu gördükçe gülesim geliyor askjldasjklfjklsdgjklsdgs alpaslan garip çar ya alskdşlkflskşdgf

S

Sera

Ziyaretçi
Şu oyunda yaptığım en büyük hata Mesutu dinlemeyip sanırım desteğe devam etmekti. Bir de Mesutla ters düşmüştüm baya bu olaylar yüzünden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...