M
MuhammedAvcı
Ziyaretçi
İttifakımıza, bizlere yakışır bi zafer daha
Zaferin mimarı, yiğitler yiğidi başkanım. Hayata bozkurtça bakıyoruz, ölümden, zulümden asla korkmuyoruz.Herkesin eline, emeğine ve yüreğine sağlık. Gönül Ittifakı’nın bir zaferinde daha payı olanlara teşekkürler. Bozkurt Harekat Partisi olarak Büşra Gamze başkanımıza yeni görevinde başarılar diler, içtenlikle tebrik ederiz
Öyle bir zaman da yetiştiniz, Siyah Sancağı öyle bir anda açtınız ki... VAROLASINIZ YİĞİTLER...Büşra Gamze başkanımızı tebrik ediyorum nice zaferlere
Vefalı Türk geldi yine yol ver Türk'ün bayrağına...Gönül İttifakı adı altında girdiğimiz ortak adayımız Büşra Başkanı kutluyorum
Görevinde başarılar diliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 11952
38. Dönem Oyun Başkanlığı seçimleri an itibariyle sonuçlanmış olup seçim sonuçlarına göre Gönül İttifakı'mızın adayı Büşra Gamze, 38. Dönem Oyun Başkanlığı görevine seçilmiştir.
Seçim süreci boyunca ilgi ve desteğini adayımızdan bir an olsun eksik etmeyen tüm Başkan Online kullanıcılarına teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.
Zaferin kazanılmasında resmen ittifakımızın dışarısında kalsa da gönlü ve kalbi Büşra Gamze başkanımızla atan isimsiz kahramanların, Yeniden Birliği arzulayanların ve Yaşayan Ölülerin emeği ve katkısı inkar edilemez bir gerçektir.
Seçim sonuçları her yönüyle muhasebe edilecek, kazanılan galibiyetin rehavetine düşülmeden birinci ve ikinci turda alınan oyların muhasebesi ivedilikle yapılarak önümüzdeki seçimler için çalışılmaya an itibariyle başlanacaktır.
GÖNÜL İTTİFAKI
Büşra Başkana yakışır. Yolumuz açık olsunEkli dosyayı görüntüle 11952
38. Dönem Oyun Başkanlığı seçimleri an itibariyle sonuçlanmış olup seçim sonuçlarına göre Gönül İttifakı'mızın adayı Büşra Gamze, 38. Dönem Oyun Başkanlığı görevine seçilmiştir.
Seçim süreci boyunca ilgi ve desteğini adayımızdan bir an olsun eksik etmeyen tüm Başkan Online kullanıcılarına teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.
Zaferin kazanılmasında resmen ittifakımızın dışarısında kalsa da gönlü ve kalbi Büşra Gamze başkanımızla atan isimsiz kahramanların, Yeniden Birliği arzulayanların ve Yaşayan Ölülerin emeği ve katkısı inkar edilemez bir gerçektir.
Seçim sonuçları her yönüyle muhasebe edilecek, kazanılan galibiyetin rehavetine düşülmeden birinci ve ikinci turda alınan oyların muhasebesi ivedilikle yapılarak önümüzdeki seçimler için çalışılmaya an itibariyle başlanacaktır.
GÖNÜL İTTİFAKI
Bende gördükçe vicdan azabı çekiyorum...şunu gördükçe gülesim geliyor askjldasjklfjklsdgjklsdgs alpaslan garip çar ya alskdşlkflskşdgf
alpaslan gibi zekisi gelmez asjkldsdgfjkıldsfjklqwejkqwejk kazandık diye açıklama yapıp seçimi kaptıran tek adam asdkljsgfklsdlgsgBende gördükçe vicdan azabı çekiyorum...