ama emekler nolacak .? sayın @Mahmut daha önce böyle bir uygulama hatırlamıyorum .Bize bu tonda gelmeyin lütfen. Yapmayın, rica ediyoruz. Kararı almak zorunda olduğumuz için alıyoruz.
ama emekler nolacak .? sayın @Mahmut daha önce böyle bir uygulama hatırlamıyorum .Bize bu tonda gelmeyin lütfen. Yapmayın, rica ediyoruz. Kararı almak zorunda olduğumuz için alıyoruz.
Sevgili efecan.tartışalım mahmut bey cuma günü sizlere emülatörden yasak değil mi diye sordum yasak dediniz size delillerle bilgisayardan oynayan arkadaşı attım kendi ağzıyla söylüyor ve fotoğraf atıyor ve bu arkadaş hala ban yemedi seçimde karşıya oy kullandı ve sonuca etki etti şimdi nasıl olacak bu işleyişimiz
Gerçekten sinirleniyorum şöyle durumlarda.Sevgili efecan.
Neden konu açmadın, şu an yazıyorsun? Merak ediyorum..
İtiraz konusu aç değerlendirelim, ki konu sizin lehinize olacak.
Konu açmayıp şimdi polemik yaratıyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 11985
sevgili mahmut bey bunu zaten atmışım 2.kez bana nick sormuşsunuz yine söylemişim buraya atmamın bir gereği yok zaten size atmışım ben sadece anlık kararlar alınabiliyor ve ivedilikle uygulanabiliyor diye bunuda göz önünde bulundurabilirdiniz demek istedim teşekkürlerSevgili efecan.
Neden konu açmadın, şu an yazıyorsun? Merak ediyorum..
İtiraz konusu aç değerlendirelim, ki konu sizin lehinize olacak.
Konu açmayıp şimdi polemik yaratıyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 11985
O zaman keşke geçen seçimlerdede bu Bakış açısında olsaydınız Sayın @Mahmut bey."Ancak aktif görevde olan kişi istifa ederse ya da inaktif olduğundan dolayı otomatik olarak görevinden alınır ise"
Bu cümleden yola çıakrak bu kişileri daha önce inaktif olarak tanımlamışız.
Bizim bakış açımız oyunun bakış açısıdır.
Konu aç dedik hocam, ne yapalım?sevgili mahmut bey bunu zaten atmışım 2.kez bana nick sormuşsunuz yine söylemişim buraya atmamın bir gereği yok zaten size atmışım ben sadece anlık kararlar alınabiliyor ve ivedilikle uygulanabiliyor diye bunuda göz önünde bulundurabilirdiniz demek istedim teşekkürler
Son dakika insiyatifi kullanma gibi bisey olduGerçekten sinirleniyorum şöyle durumlarda.
Konu aç demişiz açılmamış, şu an bir tartışma var orada siz de bunu yapmadınız diyorsun.
Konuyu saptıran, suçlayıcı şekilde yazan kişiler banlanacak.O zaman keşke geçen seçimlerdede bu Bakış açısında olsaydınız Sayın @Mahmut bey.
Tek tek tüm itirazlara mesajlara cevap veriyoruz.Konuyu saptıran, suçlayıcı şekilde yazan kişiler banlanacak.
Mahmut bey şöyle bi durum var 7 gün doldurmuş biri inaktif üye sayılır ve bu o ay oy kullanamaz bundan önce seçimlerdede bu 3 gün millet vekili düşenler göz önüne alınmamıştı bu seçimde bu 3 gün görevi düşenlerin sayılmaması adaletsizliktir biz kural gereği sizin görmediğiniz inaktif üyeleri 7 gün doldurmuş üyeleri gözden geçirip sunduk adaletli bir seçim olsun diye çabaladık hak geçmesin kimseye 3 gün görevinden düşmüş biri oy kullanamaz diye bir ibare yoktu bu seçime kadar olan kurallar böyle ve öylede bu seçime göre uygulanmalıdırBurak hocam şu an konuyu çarpıtıyorsun.
Bu kural şu an çözüm bulmamız gereken bir konu sonucunda alınmıştır.
KURALIN KARARINI ŞİMDİ ALDIK. ÇOK AÇIK VE NET SÖYLÜYORUZ.
Bu sadece sizi değil karşı tarafı da ilgilendiren bir kuraldır ve aynı şey onlar için de geçerlidir.
Ya ne alaka kurt?Son dakika insiyatifi kullanma gibi bisey oldu
Bunun yerine seçimi tekrarlamak daha kolayWelcome Başkan Online.
Burda kararlar ya zor durumlarda ya da herhangi bir itirazda durumunu kurtarmak için alınır.Yöneticilerimizin kararı oyunun kararıdır.
Oyun yönetimimize kolaylıklar diliyorum.
Sizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
Oyuna hoşgeldiniz.
bu konuda size katılıyorum çünkü son anda sonuçlar ciddi anlamda etkilendi.Seçimin tekrarlanması iki taraf içinde adaletli olacaktır
Yok yok savunma değil . Mahmut Reis sadece örnek veriyorum son dakika olan işler insanların bütün sistemini bozuyor inan böyle bir kural olduğunu olacağını bilseydik bizde işimizi ona göre yapardık.Ya ne alaka kurt?
Adama konu aç demişiz açmamış.
Şunu da savunma.
Kurt konuyu değişme,Yok yok savunma değil . Mahmut Reis sadece örnek veriyorum son dakika olan işler insanların bütün sistemini bozuyor inan böyle bir kural olduğunu olacağını bilseydik bizde işimizi ona göre yapardık.
Bu siyaset oyunu stratejiler konuşur son dakika yapılan hamlede strateji geçmez şuan bu alınan karar bizi mağdur bıraktı adalet nasıl oldu ben anlamadım
Sana bana bize oyunculara göre çok kolay sayın İşçi ve Emekçi parti grup başkanvekilim.Bunun yerine seçimi tekrarlamak daha kolay
Benim konum şuan o değil o konuyuda bilmem etmem senin tepkine itifen yazdım. Ben şuan mücadele verdiğim seçim konusundayımKurt konuyu değişme,
Adam itiraz etmiş; forumda konu aç buradan yapma demişiz daha sonra buraya gelip yazıyor.
Konuyu açmamış.
Sen konuya buradan girdin.
Diğer söylediğin şey itirazın geneli.
Ben şu an bu konudayım.
Ama diğer konu hakkında itirazlarını tabi ki ciddiye alıyorum.
Ama bu bir kişi oy kullanmış biğlgisayar kullanıyormuş vb. muhabbetinde tartışmasız olarak savundugun arkadaş haksız.
Son anda bir sürü kişinin inaktif üye olduğu ve halen de tespiti yapılmaya çalışılmaktadır.Sana bana bize oyunculara göre çok kolay sayın İşçi ve Emekçi parti grup başkanvekilim.
Ama bu seçim tekrarı oyunun gidişatını ve seçim gidişatını fazlasıyla şuan verilen karardan daha çok etkiliyecektir.
Bunu da göz önünde bulundurup kararlar alınması gerektiğini düşünüyorum.
( @Mahmut doğru konuştum demi hocam)