38. DÖNEM İNAKTİF ÜYE KONTROLÜNDE VEKİL VE ŞEHİR BAŞKALARI HK. (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
tartışalım mahmut bey cuma günü sizlere emülatörden yasak değil mi diye sordum yasak dediniz size delillerle bilgisayardan oynayan arkadaşı attım kendi ağzıyla söylüyor ve fotoğraf atıyor ve bu arkadaş hala ban yemedi seçimde karşıya oy kullandı ve sonuca etki etti şimdi nasıl olacak bu işleyişimiz
Sevgili efecan.
Neden konu açmadın, şu an yazıyorsun? Merak ediyorum..
İtiraz konusu aç değerlendirelim, ki konu sizin lehinize olacak.
Konu açmayıp şimdi polemik yaratıyorsun.
1700648341069.png

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sevgili efecan.
Ekli dosyayı görüntüle 11985
Gerçekten sinirleniyorum şöyle durumlarda.
Konu aç demişiz açılmamış, şu an bir tartışma var orada siz de bunu yapmadınız diyorsun.

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Sevgili efecan.
Ekli dosyayı görüntüle 11985
sevgili mahmut bey bunu zaten atmışım 2.kez bana nick sormuşsunuz yine söylemişim buraya atmamın bir gereği yok zaten size atmışım ben sadece anlık kararlar alınabiliyor ve ivedilikle uygulanabiliyor diye bunuda göz önünde bulundurabilirdiniz demek istedim teşekkürler :)

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
"Ancak aktif görevde olan kişi istifa ederse ya da inaktif olduğundan dolayı otomatik olarak görevinden alınır ise"
Bu cümleden yola çıakrak bu kişileri daha önce inaktif olarak tanımlamışız.
Bizim bakış açımız oyunun bakış açısıdır.
O zaman keşke geçen seçimlerdede bu Bakış açısında olsaydınız Sayın @Mahmut bey.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
sevgili mahmut bey bunu zaten atmışım 2.kez bana nick sormuşsunuz yine söylemişim buraya atmamın bir gereği yok zaten size atmışım ben sadece anlık kararlar alınabiliyor ve ivedilikle uygulanabiliyor diye bunuda göz önünde bulundurabilirdiniz demek istedim teşekkürler :)
Konu aç dedik hocam, ne yapalım?
İnstagramda yaptıgın ihbarı sadece ben görüyorum.
Herkes görsün istediğimiz için sana konu aç diyoruz.
Yapma lütfen şöyle.

AhmetGn

Özgürlük Ve İrade
Vatandaş
Burak hocam şu an konuyu çarpıtıyorsun.
Bu kural şu an çözüm bulmamız gereken bir konu sonucunda alınmıştır.
KURALIN KARARINI ŞİMDİ ALDIK. ÇOK AÇIK VE NET SÖYLÜYORUZ.

Bu sadece sizi değil karşı tarafı da ilgilendiren bir kuraldır ve aynı şey onlar için de geçerlidir.
Mahmut bey şöyle bi durum var 7 gün doldurmuş biri inaktif üye sayılır ve bu o ay oy kullanamaz bundan önce seçimlerdede bu 3 gün millet vekili düşenler göz önüne alınmamıştı bu seçimde bu 3 gün görevi düşenlerin sayılmaması adaletsizliktir biz kural gereği sizin görmediğiniz inaktif üyeleri 7 gün doldurmuş üyeleri gözden geçirip sunduk adaletli bir seçim olsun diye çabaladık hak geçmesin kimseye 3 gün görevinden düşmüş biri oy kullanamaz diye bir ibare yoktu bu seçime kadar olan kurallar böyle ve öylede bu seçime göre uygulanmalıdır

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Welcome Başkan Online.

Burda kararlar ya zor durumlarda ya da herhangi bir itirazda durumunu kurtarmak için alınır.Yöneticilerimizin kararı oyunun kararıdır.

Oyun yönetimimize kolaylıklar diliyorum.

Sizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Oyuna hoşgeldiniz.
Bunun yerine seçimi tekrarlamak daha kolay

S

Sera*

Ziyaretçi
Real bir seçim esnasınsa pusulasız oylar geçersiz kılınırken son anda pusulasız oyların da geçerli kılınıp seçüme dahil edildiğini gördük. Ve ya bunun gibi seçim günü ve ya seçim den sonra kararnamede olmamasına rağmen ysk tarafından kararnameye seçim zamanı sokulan şeyler gördük.

Mahmut beyin dediği şey gayet mantıklı ve doğal şeyler hem görev üstleniceksin hem görevini yerine getirmeyip inaktif kalıcaksın hem de seçimde söz hakkın olup hak edenin kazanmasını engelliceksin oldu başka bir emir arzu varmı?

Kararın sonuna kadar arkasındayım yönetimimiz gene her zaman ki dürüstlüğünü ve oyun içi aktifliği desteklicek bir adım attı. Kendilerine teşekkür ediyorum

K

KURT 77

Ziyaretçi
Ya ne alaka kurt?
Adama konu aç demişiz açmamış.
Şunu da savunma.
Yok yok savunma değil . Mahmut Reis sadece örnek veriyorum son dakika olan işler insanların bütün sistemini bozuyor inan böyle bir kural olduğunu olacağını bilseydik bizde işimizi ona göre yapardık.
Bu siyaset oyunu stratejiler konuşur son dakika yapılan hamlede strateji geçmez şuan bu alınan karar bizi mağdur bıraktı adalet nasıl oldu ben anlamadım

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Yok yok savunma değil . Mahmut Reis sadece örnek veriyorum son dakika olan işler insanların bütün sistemini bozuyor inan böyle bir kural olduğunu olacağını bilseydik bizde işimizi ona göre yapardık.
Bu siyaset oyunu stratejiler konuşur son dakika yapılan hamlede strateji geçmez şuan bu alınan karar bizi mağdur bıraktı adalet nasıl oldu ben anlamadım
Kurt konuyu değişme,
Adam itiraz etmiş; forumda konu aç buradan yapma demişiz daha sonra buraya gelip yazıyor.
Konuyu açmamış.
Sen konuya buradan girdin.
Diğer söylediğin şey itirazın geneli.
Ben şu an bu konudayım.

Ama diğer konu hakkında itirazlarını tabi ki ciddiye alıyorum.
Ama bu bir kişi oy kullanmış biğlgisayar kullanıyormuş vb. muhabbetinde tartışmasız olarak savundugun arkadaş haksız.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Bunun yerine seçimi tekrarlamak daha kolay
Sana bana bize oyunculara göre çok kolay sayın İşçi ve Emekçi parti grup başkanvekilim.

Ama bu seçim tekrarı oyunun gidişatını ve seçim gidişatını fazlasıyla şuan verilen karardan daha çok etkiliyecektir.

Bunu da göz önünde bulundurup kararlar alınması gerektiğini düşünüyorum.

( @Mahmut doğru konuştum demi hocam)

K

KURT 77

Ziyaretçi
Kurt konuyu değişme,
Adam itiraz etmiş; forumda konu aç buradan yapma demişiz daha sonra buraya gelip yazıyor.
Konuyu açmamış.
Sen konuya buradan girdin.
Diğer söylediğin şey itirazın geneli.
Ben şu an bu konudayım.

Ama diğer konu hakkında itirazlarını tabi ki ciddiye alıyorum.
Ama bu bir kişi oy kullanmış biğlgisayar kullanıyormuş vb. muhabbetinde tartışmasız olarak savundugun arkadaş haksız.
Benim konum şuan o değil o konuyuda bilmem etmem senin tepkine itifen yazdım. Ben şuan mücadele verdiğim seçim konusundayım

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sana bana bize oyunculara göre çok kolay sayın İşçi ve Emekçi parti grup başkanvekilim.

Ama bu seçim tekrarı oyunun gidişatını ve seçim gidişatını fazlasıyla şuan verilen karardan daha çok etkiliyecektir.

Bunu da göz önünde bulundurup kararlar alınması gerektiğini düşünüyorum.

( @Mahmut doğru konuştum demi hocam)
Son anda bir sürü kişinin inaktif üye olduğu ve halen de tespiti yapılmaya çalışılmaktadır.
Saygıdeğer yönetimden ricam seçimi tekrarlamalıdır son anda alınan kararlar seçimin gidişatını etkiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...