İhanetin Belgeleri (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büşra Gamze
  • Başlangıç tarihi

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Seneryo bitti,herkes karakteri kadar oynadı.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
‘Keşke bizlerin bu oylarını takip edeceğine destek mesajlarımızı ya da yeni oyuncular var ise oy kullandıralım limit var gerekirse hediye taş çeker atarım mesajların’
Dün Alparslan Abi ve Büşra başkan sayesinde oyuna kayıt olan bir başkanımız 3 saat içerisinde oy kullandı.Hesabına toplam biriken miktar 700 milyon.
Ben onların yapmadığını söylemiyorum elindeki imkanları kullanmadığını söylüyorum Güven kardeşim.
Ve bunları söylemişken duyuru atan tek tek üyelere gereken mesajı yazan kişilere aileme saygısızlık yapmalarına üzülüyorum ve sinirleniyorum.
Sende aramızdaydın güven seçim bizim seçimimiz olmamasına rağmen nasıl çabalıyorduk sen anlat.
Yüzün burda sende bizlerin yanında oldun.

M

M-D

Ziyaretçi
Neyine duyuru atacağım “duyuru atıp çekilen” adamlar için mi?
Günün anlam ve özetidir bu laf seni tebrik ediyorum bak valla ciddi anlamda tebrik ediyorum
Şimdi tebrik ten sonra birşey var empatiiiiiiiiii

Fatih küçüğün seçimi senden önceydi 😀
Ne bileyim baya sevindin de sahte sahte 😀

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Konu benim için kapanmıştır ihanetten fatih küçük ne alaka anlamıyorum biz fatih küçüğe sorunsuz oy verdik ihanet etmedik diye mi zoruna gitti bu kadar 😀 Attığın ss lerdeki adamlar bile karşıya atanlar. Daha yazmıyorum bu konuya artık gören görmüştür rezilliğinizi diye tahmin ediyorum.

M

M-D

Ziyaretçi
Konu benim için kapanmıştır ihanetten fatih küçük ne alaka anlamıyorum biz fatih küçüğe sorunsuz oy verdik ihanet etmedik diye mi zoruna gitti bu kadar 😀 Attığın ss lerdeki adamlar bile karşıya atanlar. Daha yazmıyorum bu konuya artık gören görmüştür rezilliğinizi diye tahmin ediyorum.
Aynen Büşra aras kargo 😀

C

Cihan ERASLAN

Ziyaretçi
Mesaj yazılan kişilerin karşı tarafa oy atmaları dışında sorun yok 😁
Benim negatif bir etki enerji gördüğüm birilerine değil parti başkanım, parti başkanımın sülalesi kabirden çıksa ver dese vermem oyumu. Ki ben Büşra hanıma verdim o ayrı konu, ne kadar inaktif sayılsa da. Demek istediğim hoşuma gitmeyen birşey gördüğümde oy vermem. Olay bundan ibarettir.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Yazmayacağım dedim son bir şey söylüyorum ittifakta kavga ettiğim yüz göz olduğum adamlar bile oyunu eksik etmedi çok merak ediyorum bu negatif enerji bi tek yd yemi gitti

M

M-D

Ziyaretçi
Yazmayacağım dedim son bir şey söylüyorum ittifakta kavga ettiğim yüz göz olduğum adamlar bile oyunu eksik etmedi çok merak ediyorum bu negatif enerji bi tek yd yemi gitti
İstersen bunu açıklayabilirim fakat burdan açıklamıcam senin gibi yaz bana discorddan sana söylücem sadece
Kimse bilmicek

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Benim negatif bir etki enerji gördüğüm birilerine değil parti başkanım, parti başkanımın sülalesi kabirden çıksa ver dese vermem oyumu. Ki ben Büşra hanıma verdim o ayrı konu, ne kadar inaktif sayılsa da. Demek istediğim hoşuma gitmeyen birşey gördüğümde oy vermem. Olay bundan ibarettir.
oy vermeselerdi anlaşılırdı ama hem buraya oy vermeyip hem karşıya +1 oy yazdırıyorsa orada zaten ittifak bitmiş demektir seçimden önce ittifaktan çekilseydiniz daha hayırlı olurmuş, tüm partiler için sonuçlar hayırlı olsun ne diyelim, yine de genelleme yapmayalım partilerinizden Büşra başkan için uğraş veren oy veren herkese de teşekkür ederiz 🙏🏻