Seneryo bitti,herkes karakteri kadar oynadı.
Büşra keşke fatih küçük seçiminde duyuru atsaydın bu kadar çalışkansanEmin ol sabaha kadar seçim için uğraştık kaan. Keşke sadece duyuru atıp çekilseydiniz
Doğru kardeşim milletvekili seçimi bekleyip vekillik alıp giden söylüyor tebrikler güven harikasın muhteşemsinSeneryo bitti,herkes karakteri kadar oynadı.
Aynen öyleSeneryo bitti,herkes karakteri kadar oynadı.
Sor Alparslana Discord ve Telegram mesajlarını atmama izni varsa buraya bende bir kaç ss atayım.Emin ol sabaha kadar seçim için uğraştık kaan. Keşke sadece duyuru atıp çekilseydiniz
Neyine duyuru atacağım “duyuru atıp çekilen” adamlar için mi?Büşra keşke fatih küçük seçiminde duyuru atsaydın bu kadar çalışkansan
Ben onların yapmadığını söylemiyorum elindeki imkanları kullanmadığını söylüyorum Güven kardeşim.‘Keşke bizlerin bu oylarını takip edeceğine destek mesajlarımızı ya da yeni oyuncular var ise oy kullandıralım limit var gerekirse hediye taş çeker atarım mesajların’
Dün Alparslan Abi ve Büşra başkan sayesinde oyuna kayıt olan bir başkanımız 3 saat içerisinde oy kullandı.Hesabına toplam biriken miktar 700 milyon.
Tek tek mesajlar da geldi Büşra samedin sslerine bakmadın mı?Neyine duyuru atacağım “duyuru atıp çekilen” adamlar için mi?
İtiraz süreci bizim lehimize gidince yazdığın mesajları diyorsan zaten attı alparslan onları haberim varSor Alparslana Discord ve Telegram mesajlarını atmama izni varsa buraya bende bir kaç ss atayım.
Günün anlam ve özetidir bu laf seni tebrik ediyorum bak valla ciddi anlamda tebrik ediyorumNeyine duyuru atacağım “duyuru atıp çekilen” adamlar için mi?
Samedin SS lerde yazdığı kişiler karşıya oy atmış kanka sıkıntı orada yazmasa daha iyimişTek tek mesajlar da geldi Büşra samedin sslerine bakmadın mı?
@Kaan YükselDoğru kardeşim milletvekili seçimi bekleyip vekillik alıp giden söylüyor tebrikler güven harikasın muhteşemsin
Eee ihanet eden kişiler ya da yöneticiler ya da her neyse böyle mesajlar mı yazar?İtiraz süreci bizim lehimize gidince yazdığın mesajları diyorsan zaten attı alparslan onları haberim var
Doğrusun ya güven istifa edeyim diye sorulmaz ettim istifa alın sizden birşey istemiyorum demen lazım
Aynen Büşra aras kargoKonu benim için kapanmıştır ihanetten fatih küçük ne alaka anlamıyorum biz fatih küçüğe sorunsuz oy verdik ihanet etmedik diye mi zoruna gitti bu kadar Attığın ss lerdeki adamlar bile karşıya atanlar. Daha yazmıyorum bu konuya artık gören görmüştür rezilliğinizi diye tahmin ediyorum.
Benim negatif bir etki enerji gördüğüm birilerine değil parti başkanım, parti başkanımın sülalesi kabirden çıksa ver dese vermem oyumu. Ki ben Büşra hanıma verdim o ayrı konu, ne kadar inaktif sayılsa da. Demek istediğim hoşuma gitmeyen birşey gördüğümde oy vermem. Olay bundan ibarettir.Mesaj yazılan kişilerin karşı tarafa oy atmaları dışında sorun yok
İstersen bunu açıklayabilirim fakat burdan açıklamıcam senin gibi yaz bana discorddan sana söylücem sadeceYazmayacağım dedim son bir şey söylüyorum ittifakta kavga ettiğim yüz göz olduğum adamlar bile oyunu eksik etmedi çok merak ediyorum bu negatif enerji bi tek yd yemi gitti
oy vermeselerdi anlaşılırdı ama hem buraya oy vermeyip hem karşıya +1 oy yazdırıyorsa orada zaten ittifak bitmiş demektir seçimden önce ittifaktan çekilseydiniz daha hayırlı olurmuş, tüm partiler için sonuçlar hayırlı olsun ne diyelim, yine de genelleme yapmayalım partilerinizden Büşra başkan için uğraş veren oy veren herkese de teşekkür ederizBenim negatif bir etki enerji gördüğüm birilerine değil parti başkanım, parti başkanımın sülalesi kabirden çıksa ver dese vermem oyumu. Ki ben Büşra hanıma verdim o ayrı konu, ne kadar inaktif sayılsa da. Demek istediğim hoşuma gitmeyen birşey gördüğümde oy vermem. Olay bundan ibarettir.