Aleyküm selam
Aleyküm selam
Yiğidi öldür hakkını yeme. İyisiyle kötüsüyle seçim bitti gitti ve bir kazanan var.En azından adam Tebrik etmesini biliyor digerlerinide gördük biz
Eyvallah Çağlar teşekkür ediyoruzYiğidi öldür hakkını yeme. İyisiyle kötüsüyle seçim bitti gitti ve bir kazanan var.
Yiğidi öldür hakkını yeme. İyisiyle kötüsüyle seçim bitti gitti ve bir kazanan var.
Diğerleri ni nerde gördün biz göremedik @MAGARSUS Gördün mü senEn azından adam Tebrik etmesini biliyor digerlerinide gördük biz
Dün bu saatler buralardalardı bilgim yok açıkçası bursadan gol haberi gelmiş olabilirDiğerleri ni nerde gördün biz göremedik @MAGARSUS Gördün mü sen
Ahahaha shshsjsjDün bu saatler buralardalardı bilgim yok açıkçası bursadan gol haberi gelmiş olabilir
🫢🫢Dün bu saatler buralardalardı bilgim yok açıkçası bursadan gol haberi gelmiş olabilir
çok nankörsünüz çoook, daha kaç kere tebrik edeceğiz
doymuyor adamçok nankörsünüz çoook, daha kaç kere tebrik edeceğiz
Adres isteyip plaket falan göndereceğimdoymuyor adam
Arkadaşa benim adresi verin göndersin plaketi ben karşılarım @KURT 77Adres isteyip plaket falan göndereceğim
Hayır sadece Kurt’a özel o, en çok hak eden kendisi çünküArkadaşa benim adresi verin göndersin plaketi ben karşılarım @KURT 77
Zorbey harbi plaket değilde ciddi birsey isteyebilir miyim sendenHayır sadece Kurt’a özel o, en çok hak eden kendisi çünkü
Bu soruya evet dersem sana asist yapmış olacağım değil mi ama yine de alıyorum bu riski, evet iste bakalımZorbey harbi plaket değilde ciddi birsey isteyebilir miyim senden
Bana Sera yı getirirmisin nerde bu arkadaş dc den silmiş, oyunu silmiş, forumu silmiş vallahi geçmicem dalga bir söyle gelsinBu soruya evet dersem sana asist yapmış olacağım değil mi ama yine de alıyorum bu riski, evet iste bakalım
Bana Sera yı getirirmisin nerde bu arkadaş dc den silmiş, oyunu silmiş, forumu silmiş vallahi geçmicem dalga bir söyle gelsin
Önceki gün o seni bekledi, bugünde sen bekle yarın gelir forum banı aldı diye biliyorum, sende haklısın sera’dan başka atışacağın kimse kalmadı malumBana Sera yı getirirmisin nerde bu arkadaş dc den silmiş, oyunu silmiş, forumu silmiş vallahi geçmicem dalga bir söyle gelsin
İkimiz aynı banı yedik abi kalkmıştır onun da banıÖnceki gün o seni bekledi, bugünde sen bekle yarın gelir forum banı aldı diye biliyorum, sende haklısın sera’dan başka atışacağın kimse kalmadı malum