K
Kadir.
Ziyaretçi
İyi Seyirler..
Bazen senin için çok şaşırıyorum, doktorların seni direk incelemeye alması gerekiyor bana kalırsa. Bu potansiyel ile temel yaşam fonksiyonlarını nasıl başardın üzerine.. Durum o kadar vahim. Bu arada canım benim eğer videoyu sizin gibilere gönderme için yapacak olsaydım başlık "Yaşayan ölüler" olurdu daha önce yaptığım gibi. Yani bu kadar kasmama gerek yok canım benim hadi sana iyi oyunlarBen ilk defa kaçan bir ölü görüyorum sıdkslslsllss bide şey var bunlar şimdi grip falan olup devlet hastanesini kullanıyorlardır çok kaptırmayın be kendinizi gerçeklerle yüzleşin biraz şu hayatta
Çok fazla kaçıp özletmeyin arada uğrayın iyi geliyor bizede eğlence çıkıyorBazen senin için çok şaşırıyorum, doktorların seni direk incelemeye alması gerekiyor bana kalırsa. Bu potansiyel ile temel yaşam fonksiyonlarını nasıl başardın üzerine.. Durum o kadar vahim. Bu arada canım benim eğer videoyu sizin gibilere gönderme için yapacak olsaydım başlık "Yaşayan ölüler" olurdu daha önce yaptığım gibi. Yani bu kadar kasmama gerek yok canım benim hadi sana iyi oyunlar
Ah canım benim bir iki hafta sonra yine sinirden gözyaşları döküp krizlere gireceksin.. Herzaman olduğu gibi o yüzden keyfini çıkarÇok fazla kaçıp özletmeyin arada uğrayın iyi geliyor bizede eğlence çıkıyor
Offf nasıl sinirlendim anlatamam 538484.kez döndüğünüzde konuşuruz bunları max 1 ay dedim ama daha kısa sürdüAh canım benim bir iki hafta sonra yine sinirden gözyaşları döküp krizlere gireceksin.. Herzaman olduğu gibi o yüzden keyfini çıkar
Dedi 974727382 defa buralarda ağlayan kimse geleneği bozmayalım şimdilik keyfini çıkar kısa sürecek zatenOfff nasıl sinirlendim anlatamam 538484.kez döndüğünüzde konuşuruz bunları max 1 ay dedim ama daha kısa sürdü
Ben hala Sera yi arıyorum He birde topuklu Efe ve Tomris hatun dediğiniz Büşra yı . Harika benzetme yapmışsınız Tomris hatun meydanlarda cesur duruşu ile nam salmış bir karakter benzettiginiz kişi neyseDedi 974727382 defa buralarda ağlayan kimse geleneği bozmayalım şimdilik keyfini çıkar kısa sürecek zaten
Bir kere de sen ara be kurtum. O kadar lose den sonra eğlenmek senin de hakkın.. uzun zaman oldu jfkdkdks naziçane tavsiyem fazla alışma amaBen hala Sera yi arıyorum He birde topuklu Efe ve Tomris hatun dediğiniz Büşra yı . Harika benzetme yapmışsınız Tomris hatun meydanlarda cesur duruşu ile nam salmış bir karakter benzettiginiz kişi neyse
Vallahi bu saatten sonra alacağınız tek şey benden bir oynak havaBir kere de sen ara be kurtum. O kadar lose den sonra eğlenmek senin de hakkın.. uzun zaman oldu jfkdkdks naziçane tavsiyem fazla alışma ama
Uzun zaman dediğide 1 ay ha sıdşsşldlsldldlzldls öncesindede kızılelmayla alıyorduk yaz tatilini bitirememiş arkadaş çok öncede kalmış gerçi bunu yazanın vergi puanı bile 10k olmamış oy kullanamıyor seçime yön verdiğini düşünüyor teknik direktör gibi direktif verdiğini falan sanıyor partilereVallahi bu saatten sonra alacağınız tek şey benden bir oynak hava
Ne bekliyordun ahahhahha strateji uzmanı bunlar ahahahahahUzun zaman dediğide 1 ay ha sıdşsşldlsldldlzldls öncesindede kızılelmayla alıyorduk yaz tatilini bitirememiş arkadaş çok öncede kalmış gerçi bunu yazanın vergi puanı bile 10k olmamış oy kullanamıyor seçime yön verdiğini düşünüyor teknik direktör gibi direktif verdiğini falan sanıyor partilere
Kuzucuk "öncesine" bakmayalım bence sen zararlı çıkarsın, otur sıfır tarihten kaldın iyi çalış serseri fırtına seni garibim takip de edermiş adil olsun kurtum böyle en azından şansınız oluyorUzun zaman dediğide 1 ay ha sıdşsşldlsldldlzldls öncesindede kızılelmayla alıyorduk yaz tatilini bitirememiş arkadaş çok öncede kalmış gerçi bunu yazanın vergi puanı bile 10k olmamış oy kullanamıyor seçime yön verdiğini düşünüyor teknik direktör gibi direktif verdiğini falan sanıyor partilere
Sen en cesurları olmalısın biraz daha dur aksam az daha makara varKuzucuk "öncesine" bakmayalım bence sen zararlı çıkarsın, otur sıfır tarihten kaldın iyi çalış serseri fırtına seni garibim takip de edermiş adil olsun kurtum böyle en azından şansınız oluyor
sizin medya vardı bakacazzzzzzz medya ne oldu şimdi bakıyorum duba yok hiçbişe yokKuzucuk "öncesine" bakmayalım bence sen zararlı çıkarsın, otur sıfır tarihten kaldın iyi çalış serseri fırtına seni garibim takip de edermiş adil olsun kurtum böyle en azından şansınız oluyor
eğlen kurtçum eğlenSen en cesurları olmalısın biraz daha dur aksam az daha makara var
Canım benim seni pistten alalım 🫢sizin medya vardı bakacazzzzzzz medya ne oldu şimdi bakıyorum duba yok hiçbişe yok
Bazen senin için çok şaşırıyorum, doktorların seni direk incelemeye alması gerekiyor bana kalırsa. Bu potansiyel ile temel yaşam fonksiyonlarını nasıl başardın üzerine.. Durum o kadar vahim. Bu arada canım benim eğer videoyu sizin gibilere gönderme için yapacak olsaydım başlık "Yaşayan ölüler" olurdu daha önce yaptığım gibi. Yani bu kadar kasmama gerek yok canım benim hadi sana iyi oyunlar