Savaşın Pençesi I Film Tadında (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kadir.
  • Başlangıç tarihi
M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Ben ilk defa kaçan bir ölü görüyorum sıdkslslsllss bide şey var bunlar şimdi grip falan olup devlet hastanesini kullanıyorlardır çok kaptırmayın be kendinizi gerçeklerle yüzleşin biraz şu hayatta 😃

K

Kadir.

Ziyaretçi
Ben ilk defa kaçan bir ölü görüyorum sıdkslslsllss bide şey var bunlar şimdi grip falan olup devlet hastanesini kullanıyorlardır çok kaptırmayın be kendinizi gerçeklerle yüzleşin biraz şu hayatta 😃
Bazen senin için çok şaşırıyorum, doktorların seni direk incelemeye alması gerekiyor bana kalırsa. Bu potansiyel ile temel yaşam fonksiyonlarını nasıl başardın üzerine.. Durum o kadar vahim. Bu arada canım benim eğer videoyu sizin gibilere gönderme için yapacak olsaydım başlık "Yaşayan ölüler" olurdu daha önce yaptığım gibi. Yani bu kadar kasmama gerek yok canım benim hadi sana iyi oyunlar 😇

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Bazen senin için çok şaşırıyorum, doktorların seni direk incelemeye alması gerekiyor bana kalırsa. Bu potansiyel ile temel yaşam fonksiyonlarını nasıl başardın üzerine.. Durum o kadar vahim. Bu arada canım benim eğer videoyu sizin gibilere gönderme için yapacak olsaydım başlık "Yaşayan ölüler" olurdu daha önce yaptığım gibi. Yani bu kadar kasmama gerek yok canım benim hadi sana iyi oyunlar 😇
Çok fazla kaçıp özletmeyin arada uğrayın iyi geliyor bizede eğlence çıkıyor 😃

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Ah canım benim 😇 bir iki hafta sonra yine sinirden gözyaşları döküp krizlere gireceksin.. Herzaman olduğu gibi o yüzden keyfini çıkar 😘
Offf nasıl sinirlendim anlatamam 😃😃😃 538484.kez döndüğünüzde konuşuruz bunları max 1 ay dedim ama daha kısa sürdü 😃😃

K

Kadir.

Ziyaretçi
Ben hala Sera yi arıyorum 😀😀😀😀 He birde topuklu Efe ve Tomris hatun dediğiniz Büşra yı . Harika benzetme yapmışsınız Tomris hatun meydanlarda cesur duruşu ile nam salmış bir karakter benzettiginiz kişi neyse 😀
Bir kere de sen ara be kurtum. O kadar lose den sonra eğlenmek senin de hakkın.. uzun zaman oldu jfkdkdks naziçane tavsiyem fazla alışma ama 🌹

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Vallahi bu saatten sonra alacağınız tek şey benden bir oynak hava 😀😀😀😀
Uzun zaman dediğide 1 ay ha 😃 sıdşsşldlsldldlzldls öncesindede kızılelmayla alıyorduk yaz tatilini bitirememiş arkadaş çok öncede kalmış gerçi bunu yazanın vergi puanı bile 10k olmamış oy kullanamıyor seçime yön verdiğini düşünüyor teknik direktör gibi direktif verdiğini falan sanıyor partilere 😃😃

K

KURT 77

Ziyaretçi
Uzun zaman dediğide 1 ay ha 😃 sıdşsşldlsldldlzldls öncesindede kızılelmayla alıyorduk yaz tatilini bitirememiş arkadaş çok öncede kalmış gerçi bunu yazanın vergi puanı bile 10k olmamış oy kullanamıyor seçime yön verdiğini düşünüyor teknik direktör gibi direktif verdiğini falan sanıyor partilere 😃😃
Ne bekliyordun 😀 ahahhahha strateji uzmanı bunlar ahahahahah

K

Kadir.

Ziyaretçi
Kuzucuk "öncesine" bakmayalım bence sen zararlı çıkarsın, otur sıfır tarihten kaldın iyi çalış serseri fırtına seni 😂 garibim takip de edermiş 😂 adil olsun kurtum böyle en azından şansınız oluyor 🌹

K

KURT 77

Ziyaretçi
Kuzucuk "öncesine" bakmayalım bence sen zararlı çıkarsın, otur sıfır tarihten kaldın iyi çalış serseri fırtına seni 😂 garibim takip de edermiş 😂 adil olsun kurtum böyle en azından şansınız oluyor 🌹
Sen en cesurları olmalısın biraz daha dur aksam az daha makara var 😀😀😀😀😀

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
sizin medya vardı bakacazzzzzzz medya ne oldu şimdi bakıyorum duba yok hiçbişe yok :D

İ

İsmail Güneş

Ziyaretçi