Şehir Başkanı Ataması (3 Kişi İçeride)

Taha Yakut

61. Dönem İçişleri Bakanı
Vatandaş
Öncelikle bana kardeşim diye hitap edemezsiniz saygı çerçevesinden çıkmayalım bakanım. Bir oyuncu yanlış bilgiye sahipse öyle boş yaparak değil düzgünce o işin doğrusunu açıklamak zorundasınız. Madem bakansınız ya bizden daha iyi bilmeniz gerekir ya oyunu. Ek olarak size oy veren vekillerimizi kınıyorum. Madem oyunu amacına göre oynamayacaksın neden oynuyosun? Bakansan bakan gibi davranmanın daha uygun olabileceğini düşünüyorum. Son olarak az bile demişim yazmışsınız ya bakanım onun fazlasını bana diyebilirsiniz neymiş görelim☺️
Doğrusunu açıkladım zaten çok bilmiş gibi konuşmanda oyundan hiçbir şey bilmediğini belli ediyor. Vekilleri işin içine katmanız ayrı gülünç konusu biraz kafanı kullansan böyle saçma sapan yazmazdın 😅

fryrdmc04

🏹ALTIN OKAŞK 🏹
Vatandaş
Öncelikle bana kardeşim diye hitap edemezsiniz saygı çerçevesinden çıkmayalım bakanım. Bir oyuncu yanlış bilgiye sahipse öyle boş yaparak değil düzgünce o işin doğrusunu açıklamak zorundasınız. Madem bakansınız ya bizden daha iyi bilmeniz gerekir ya oyunu. Ek olarak size oy veren vekillerimizi kınıyorum. Madem oyunu amacına göre oynamayacaksın neden oynuyosun? Bakansan bakan gibi davranmanın daha uygun olabileceğini düşünüyorum. Son olarak az bile demişim yazmışsınız ya bakanım onun fazlasını bana diyebilirsiniz neymiş görelim☺️
EKG07 BEY Sizin bu kadar alınmanıza şaşırdım açıkçası Hitap şekline takılıp içeriği kaçırmak tam da oyunla değil, egoyla ilgilenenlerin işi kimse kimseye üstten konuşmadı burda ama saygı görmek istiyorsan önce o çizgiyi korumanız gerekir Oyunu öğretmek istiyorsanız buyurun dinlerim bide milletvekillerimiz oy kullanırken size soracak diye bir şeyde yok kınamakta size kalmamış burda rütbeni bil

EKG07

AYYILDIZ HAREKET
Vatandaş
Skskskskks baba bi şarkı yaptı ülkeyi salladı. Bayılıyorum sizin şu hallerinize

EKG07

AYYILDIZ HAREKET
Vatandaş
Doğrusunu açıkladım zaten çok bilmiş gibi konuşmanda oyundan hiçbir şey bilmediğini belli ediyor. Vekilleri işin içine katmanız ayrı gülünç konusu biraz kafanı kullansan böyle saçma sapan yazmazdın 😅
Ne demişler kimsenin hiç bir şey bilmediği yerde herkes her şeyi bilebilir. Her şeyi bilmemi bu duruma bağlıyorum

Son düzenleme:

EKG07

AYYILDIZ HAREKET
Vatandaş
Ben bakanımla oyun siyaseti hakkında hasbıhal ederken neden herkes saçma sapan şekilde atladı anlamadım. Atlayanlara baktığımız zaman nedenini anlıyoruz aslında. Bakanımın dediği gibi boş yapmayın arkadaşlar çay yapın. Varsa oyunun amacına uygun konunuz onları konuşalım gereksiz atışmalara çekmeyelim konuyu.

Ömer GÜVEN

Türk Ulus Partisi &Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
Nerede bu bakanlar nerede bu oyun başkanı.

Yükselen gençlik partisine ait bir çok oyuncumuz makamsız. Sevim başkan Şehir başkanı olmuş ödül almış çekilmiş kenara. Ee üyeler ne olacak. Buradan devlet yetkililerine sesleniyorum. Yükselen Gençlik partisine atama yapalım lütfen. Partiye sahip çıkalım onlarda bu Vatanın evlatları.
Kadir Başkan bizim böyle bir parti olarak böyle bir talebimiz yok

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Emekli Oyun Başkanı
Ben bakanımla oyun siyaseti hakkında hasbıhal ederken neden herkes saçma sapan şekilde atladı anlamadım. Atlayanlara baktığımız zaman nedenini anlıyoruz aslında. Bakanımın dediği gibi boş yapmayın arkadaşlar çay yapın. Varsa oyunun amacına uygun konunuz onları konuşalım gereksiz atışmalara çekmeyelim konuyu.
istediğimiz yere atlar istediğimizi yazar istediğimizi de konuşuruz sen kimsin de bize ne yapacağımızı söylüyorsun. Beşir abini çağırda muhattabımızı bulalım.