Fenere oynadım kank teşekkürler.Berabere biter. Oyna kazan
Fenere oynadım kank teşekkürler.Berabere biter. Oyna kazan
Doğrusunu açıkladım zaten çok bilmiş gibi konuşmanda oyundan hiçbir şey bilmediğini belli ediyor. Vekilleri işin içine katmanız ayrı gülünç konusu biraz kafanı kullansan böyle saçma sapan yazmazdınÖncelikle bana kardeşim diye hitap edemezsiniz saygı çerçevesinden çıkmayalım bakanım. Bir oyuncu yanlış bilgiye sahipse öyle boş yaparak değil düzgünce o işin doğrusunu açıklamak zorundasınız. Madem bakansınız ya bizden daha iyi bilmeniz gerekir ya oyunu. Ek olarak size oy veren vekillerimizi kınıyorum. Madem oyunu amacına göre oynamayacaksın neden oynuyosun? Bakansan bakan gibi davranmanın daha uygun olabileceğini düşünüyorum. Son olarak az bile demişim yazmışsınız ya bakanım onun fazlasını bana diyebilirsiniz neymiş görelim![]()
Deniz neyse mi fkdoodkdkdkdkdkDeniz neysede senin gülmene çok sevindim kadir a
Bunlar abilerinden büyüklerine karşı nasıl konuşacaklarnı öğrenmemişler. Üzdü bu durum beniDeniz neyse mi fkdoodkdkdkdkdk
EKG07 BEY Sizin bu kadar alınmanıza şaşırdım açıkçası Hitap şekline takılıp içeriği kaçırmak tam da oyunla değil, egoyla ilgilenenlerin işi kimse kimseye üstten konuşmadı burda ama saygı görmek istiyorsan önce o çizgiyi korumanız gerekir Oyunu öğretmek istiyorsanız buyurun dinlerim bide milletvekillerimiz oy kullanırken size soracak diye bir şeyde yok kınamakta size kalmamış burda rütbeni bilÖncelikle bana kardeşim diye hitap edemezsiniz saygı çerçevesinden çıkmayalım bakanım. Bir oyuncu yanlış bilgiye sahipse öyle boş yaparak değil düzgünce o işin doğrusunu açıklamak zorundasınız. Madem bakansınız ya bizden daha iyi bilmeniz gerekir ya oyunu. Ek olarak size oy veren vekillerimizi kınıyorum. Madem oyunu amacına göre oynamayacaksın neden oynuyosun? Bakansan bakan gibi davranmanın daha uygun olabileceğini düşünüyorum. Son olarak az bile demişim yazmışsınız ya bakanım onun fazlasını bana diyebilirsiniz neymiş görelim![]()
Belkide olmuşumdur nerden biliyosunSen hiç bakan falan olmadın ki, nerden bılıyon ne iş yapar nerden nasıl yapar![]()
Ne demişler kimsenin hiç bir şey bilmediği yerde herkes her şeyi bilebilir. Her şeyi bilmemi bu duruma bağlıyorumDoğrusunu açıkladım zaten çok bilmiş gibi konuşmanda oyundan hiçbir şey bilmediğini belli ediyor. Vekilleri işin içine katmanız ayrı gülünç konusu biraz kafanı kullansan böyle saçma sapan yazmazdın![]()
Büyük sen mi oluyosun burda anlamadımBunlar abilerinden büyüklerine karşı nasıl konuşacaklarnı öğrenmemişler. Üzdü bu durum beni
HeDeniz neyse mi fkdoodkdkdkdkdk
Kadir Başkan bizim böyle bir parti olarak böyle bir talebimiz yokNerede bu bakanlar nerede bu oyun başkanı.
Yükselen gençlik partisine ait bir çok oyuncumuz makamsız. Sevim başkan Şehir başkanı olmuş ödül almış çekilmiş kenara. Ee üyeler ne olacak. Buradan devlet yetkililerine sesleniyorum. Yükselen Gençlik partisine atama yapalım lütfen. Partiye sahip çıkalım onlarda bu Vatanın evlatları.
Artık olsunKadir Başkan bizim böyle bir parti olarak böyle bir talebimiz yok
Var! Sevim bana yazdı. Sizin haberiniz yok.Kadir Başkan bizim böyle bir parti olarak böyle bir talebimiz yok
Kadir Başkan bizim böyle bir parti olarak böyle bir talebimiz yok
istediğimiz yere atlar istediğimizi yazar istediğimizi de konuşuruz sen kimsin de bize ne yapacağımızı söylüyorsun. Beşir abini çağırda muhattabımızı bulalım.Ben bakanımla oyun siyaseti hakkında hasbıhal ederken neden herkes saçma sapan şekilde atladı anlamadım. Atlayanlara baktığımız zaman nedenini anlıyoruz aslında. Bakanımın dediği gibi boş yapmayın arkadaşlar çay yapın. Varsa oyunun amacına uygun konunuz onları konuşalım gereksiz atışmalara çekmeyelim konuyu.
Sevimle hemen hemen her konuyu konuşuyoruz sana yazdığını da senin ona yazdığınıda biliyorumVar! Sevim bana yazdı. Sizin haberiniz yok.
Doğru. Liderlerinin kaprislerinin peşinde sürüklenip gidiyorlar![]()
DkkdkdkdkdkSevimle hemen hemen her konuyu konuşuyoruz sana yazdığını da senin ona yazdığınıda biliyorum![]()