Gelip teşekkür bile etmeyen Oyun başkanı Ve meclis birleşenleri fark etmez verilen sözler herkesin aklındaİçişleri Bakanı
Gelip teşekkür bile etmeyen Oyun başkanı Ve meclis birleşenleri fark etmez verilen sözler herkesin aklındaİçişleri Bakanı
Meclis başkanı senden destek istemedi sen kendi adayını destekledin ben onu yendimOyun Başkanı Ve Meclis Başkanı bizlerden destek isterken adil olacaklarını bildirmişlerdi bize fakat şuana kadar ki görev sürelerinde bizim partimizden yada yandaşı olmayan başka bir partiden atamalarda isim bile istemediler. Adillik bumudur seçilene kadar sözleri ver seçildikten sonra sözleri yut sonra seçimle gelen seçimle gidermiş. güzel mantık. #ÖnceSözlerTutulsun
Hayaller hayaller anca hayalde kalır hadi eyvallah#Darbe olumlu sonuçlanacak kazanan yine övip olacak
Darbe iyidir renk katar..
Bunuda görmüş yaşamış oluruz
Oyunun bir parçası değil mi bu sakıncası yok, eğer darbe sonuçlamırsa
Beğenmeyen tatile çıkar 3 ay sonra gelir
Ooo hadi bakalım
eski konuları karıştırırken gördüm de kral ne güzel söz zamanında böyle düşünmedim şimdi sakin kafayla okuyunca hak verdim ahshahsjahshahsjahOoo hadi bakalım
Zaman doğru diyorsun.eski konuları karıştırırken gördüm de kral ne güzel söz zamanında böyle düşünmedim şimdi sakin kafayla okuyunca hak verdim ahshahsjahshahsjah
Ooo bi konuşmak lazım düşünceler aynıysaZaman doğru diyorsun.
Alınması gereken mesaj alındı. 🫡
Hayırlısı diyelim, ben hala aynı düşüncedeyim..
Emekli Adalet Bakanı haklı dağılın.Hiçbir hukuk dışı girişim, yargımızın sağlam temelleri karşısında ayakta kalamaz.
emekli içişleri bakanının boy boy arşivleri çıkar yarın onları da takip edelimEmekli Adalet Bakanı haklı dağılın.
Lakshdhdlalskemekli içişleri bakanının boy boy arşivleri çıkar yarın onları da takip edelim
O zaman olduğu gibi yine Kendi adıma konuştum 🫡Ooo bi konuşmak lazım düşünceler aynıysa
Ben de direkt senle konuşayım kral kop gel göktürkeO zaman olduğu gibi yine Kendi adıma konuştum 🫡