13 MAYIS MUHTIRASI - DARBE GİRİŞİMİ (2 Kişi İçeride)

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ne oldu darbemi olmuş hadi inşallah sonunda yargılaması kolay olur inşallah engel çıkmazda daha uzun süreli gider darbeyi yapanlar kimse demesin yok ülke elden gidiyahhhhğğğ meclis işlevsiz falan zevk için yapıyoruz diyen çıkarmı acaba bizim gibi yürekli ilk darbecilerden selam olsun 👋👋

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Ne oldu darbemi olmuş hadi inşallah sonunda yargılaması kolay olur inşallah engel çıkmazda daha uzun süreli gider darbeyi yapanlar kimse demesin yok ülke elden gidiyahhhhğğğ meclis işlevsiz falan zevk için yapıyoruz diyen çıkarmı acaba bizim gibi yürekli ilk darbecilerden selam olsun 👋👋
Ahajahshahshahsgahshajdhahshashhajsgashgajzhakdgajsqgjsakhdakdhauhdkadhqıhdakshkashjadhakdha

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Semih darbe yapacakmış😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sende darbe yapacak yürek göremedim, yaparsan darbeden yanayım

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
zklaskldaskldlaskd buna gülünür ama benimkine boşa random sallamış 1.darbe günlüğü genel kurmay başkanı alişah kızılelma partisinin darbesini açsın okusun öğrensin bilmiyorsa bişeler öğretirim ücretsiz :D

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Onlarda o yurek yok be reisim biz oyunda hareketlilik olsun diye bi katki olsun diye yapalim dedik bunlar direk çikar için yapma kafasindalar kendince gözdağı vermeye calisiyo kendini şekilden şekle sokuyor

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Onlarda o yurek yok be reisim biz oyunda hareketlilik olsun diye bi katki olsun diye yapalim dedik bunlar direk çikar için yapma kafasindalar kendince gözdağı vermeye calisiyo kendini şekilden şekle sokuyor
Çok Şekilden şekile girerse kalıp olur cıkarlar 😂😂😂