M
Murat Ünlü
Ziyaretçi
Yalnız şeyi merak ettim, darbeye biz kalkışınca darbeye hayır diyenler acaba şimdi ne yapmayı planlayacak
Daima Altın Ok 🫡Ben de direkt senle konuşayım kral kop gel göktürke
Plana sadık kalYalnız şeyi merak ettim, darbeye biz kalkışınca darbeye hayır diyenler acaba şimdi ne yapmayı planlayacak
Duruş varmıkıYalnız şeyi merak ettim, darbeye biz kalkışınca darbeye hayır diyenler acaba şimdi ne yapmayı planlayacak
Eyvallah 🫡Plana sadık kal
Biz duruş her zaman var. En azından. İttifak dağıttık süsü verip. İnsanları kandirmiyoruzValla ayhan üstteki mesajları okuyunca kimde duruş var duruş yok belli oluyor
AhajahshahshahsgahshajdhahshashhajsgashgajzhakdgajsqgjsakhdakdhauhdkadhqıhdakshkashjadhakdhaNe oldu darbemi olmuş hadi inşallah sonunda yargılaması kolay olur inşallah engel çıkmazda daha uzun süreli gider darbeyi yapanlar kimse demesin yok ülke elden gidiyahhhhğğğ meclis işlevsiz falan zevk için yapıyoruz diyen çıkarmı acaba bizim gibi yürekli ilk darbecilerden selam olsun
?Ahajahshahshahsgahshajdhahshashhajsgashgajzhakdgajsqgjsakhdakdhauhdkadhqıhdakshkashjadhakdha
zklaskldaskldlaskd buna gülünür ama benimkine boşa random sallamış 1.darbe günlüğü genel kurmay başkanı alişah kızılelma partisinin darbesini açsın okusun öğrensin bilmiyorsa bişeler öğretirim ücretsizSemih darbe yapacakmış
Sende darbe yapacak yürek göremedim, yaparsan darbeden yanayım
Onlarda o yurek yok be reisim biz oyunda hareketlilik olsun diye bi katki olsun diye yapalim dedik bunlar direk çikar için yapma kafasindalar kendince gözdağı vermeye calisiyo kendini şekilden şekle sokuyorSemih darbe yapacakmış
Çok Şekilden şekile girerse kalıp olur cıkarlarOnlarda o yurek yok be reisim biz oyunda hareketlilik olsun diye bi katki olsun diye yapalim dedik bunlar direk çikar için yapma kafasindalar kendince gözdağı vermeye calisiyo kendini şekilden şekle sokuyor
Aynen ole benim uzmanlik alanim her türlü kaliba ayar çekerim kendine getirebilirim bi tesviye yaparizÇok Şekilden şekile girerse kalıp olur cıkarlar
Yürek görmedim yaparsan darbeden yanayımSemih darbe yapacakmış
Youtube / Nemlizade / 3. Sezon 6. Bölüm / 1:00-1:15 arası.
Üşendim şuanYoutube / Nemlizade / 3. Sezon 6. Bölüm / 1:00-1:15 arası.