19 Ağustos Gündem (1 Kişi İçeride)

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Yazınızda ki Sorunun cevabı Çok Açık; Tunceli Valisi Olarak Hizmetlerden Kaçmayacak, Sevenimizin ve Sevmeyenlerimizin olduğunu da bilecek ama ona göre hizmetlerle güzel adımlarla başlayacak olan 47. Dönem Tunceli Valisi olarak İzlemeye başlayacaksınız Rota Oluşturuldu 🇹🇷Ben Emre Geliyorum🇹🇷

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Yazınızda ki Sorunun cevabı Çok Açık; Tunceli Valisi Olarak Hizmetlerden Kaçmayacak, Sevenimizin ve Sevmeyenlerimizin olduğunu da bilecek ama ona göre hizmetlerle güzel adımlarla başlayacak olan 47. Dönem Tunceli Valisi olarak İzlemeye başlayacaksınız Rota Oluşturuldu 🇹🇷Ben Emre Geliyorum🇹🇷
ne gibi bir hizmet mesela anlatsana nasıl bişey yapacaksın

Ö

Ö Z K A V A K

Ziyaretçi
Tm

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
ne gibi bir hizmet mesela anlatsana nasıl bişey yapacaksın
Sizinle bu konu hakkında konuşmayacağım lakin yapacaklarımızın teminatı yaptıklarımızın Teminatı olacak! Basın bununla ilgili soru ve röportajları yapacak! Basından alacağınız haberlerle bunları göreceksiniz @MAGARSUS bey ilgili cevabin yeterli olduğunu düşünerek bu cevapla kitlidir🙂🔒 #başındüşersedaraEmreValiyiAra☎️
EMRE YILMAZ 1907
TUNCELİ VALİSİ

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Sizinle bu konu hakkında konuşmayacağım lakin yapacaklarımızın teminatı yaptıklarımızın Teminatı olacak! Basın bununla ilgili soru ve röportajları yapacak! Basından alacağınız haberlerle bunları göreceksiniz @MAGARSUS bey ilgili cevabin yeterli olduğunu düşünerek bu cevapla kitlidir🙂🔒 #başındüşersedaraEmreValiyiAra☎️
EMRE YILMAZ 1907
TUNCELİ VALİSİ
ne anlatıyon be bilader sen daha yapacağını söyleyemiyorsun ne yapacan mesela diyorum cevap yok :D parkmı yapacan bahçemi yani bana somut birşeyle gel

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Benim adıma Çeşme açacaktı en son
hayır somut birşeyide yok hava civa prim kasıyor forumda dicek ki tunceliyi aldım yeşiltaşı cebime koydum sonra milletvekili olacam bakan olacam iş insanı ali bey olacam falan iktidar için mücadele edecem bol bol paket çekecem vip alacam demesini bekliyorum ama hala park yol falan diyor yazılım mı atacan napacan ? tunceli halkına selamlar emreden size bir fayda olmaz al bende böyle yazdım soyut soyut takıl sen

E

Emirhan'

Ziyaretçi
46. Dönem Tunceli belediyesi güncel borcu
1.239.379.992 tl
47. Dönem Tunceli Belediyesi güncel borcu
1.679.393.922tl

Güncel borç artışı
440.013.930 tl
Sorarım @EMRE YILMAZ 1907
440 milyon tl nerede ?

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
hayır somut birşeyide yok hava civa prim kasıyor forumda dicek ki tunceliyi aldım yeşiltaşı cebime koydum sonra milletvekili olacam bakan olacam iş insanı ali bey olacam falan iktidar için mücadele edecem bol bol paket çekecem vip alacam demesini bekliyorum ama hala park yol falan diyor yazılım mı atacan napacan ? tunceli halkına selamlar emreden size bir fayda olmaz al bende böyle yazdım soyut soyut takıl sen
Bürokrasiyi o kadar bilmiyorsunuz ki acıyorum size, boş vaatler vermek boş sözler söylemek yerine ben icraatlerimi yapmayı tercih ediyorum boş vaat gibi konuşmam kamuoyuna resmi açıklamalar basın yolu ile olur öğrenip de gelin arkadaşlar