19 Ağustos Gündem (1 Kişi İçeride)

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
bilmeyenlere özet geçeyim emre eski üyemdi onu partiden şutlarken çok zevk almıştım o dönemlerden beri kendisinden hiç haz etmem :D
Bu beyefendiyi tanımam kim olduğunu bilmem kendi zevklerini de alıp benim yazılarımdan muaf ederse kendini memnun olurum.. Zevkler ve renkler tartışılmaz seversiniz sevmezsiniz o ayrı ama iğneleyici cümleler, hoş olmayan tavırlar sergilemeniz mobbing uygulamanız hiç doğru tavırlar içerisinde yer almıyor.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Bu beyefendiyi tanımam kim olduğunu bilmem kendi zevklerini de alıp benim yazılarımdan muaf ederse kendini memnun olurum.. Zevkler ve renkler tartışılmaz seversiniz sevmezsiniz o ayrı ama iğneleyici cümleler, hoş olmayan tavırlar sergilemeniz mobbing uygulamanız hiç doğru tavırlar içerisinde yer almıyor.
e tamam o zaman burdan herkese duyuru ssleri görmek isteyenlere özelden atılır tanımıyormuş güya lkşasklşaslkşfsdgsdg

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
e tamam o zaman burdan herkese duyuru ssleri görmek isteyenlere özelden atılır tanımıyormuş güya lkşasklşaslkşfsdgsdg
KVKK kanunlarına İlişkin olarak yaptığınızın suç olduğunu bilmenizi isterim bana bir önceki konuda dediklerinizi Hatırlatırım Magarsus bey !

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
KVKK nın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz herhalde :)