aleykümselam dur yanlış hesapta kalmışım
Mesaj gerekli yere ulaştı üzerine alınma
aleykümselam dur yanlış hesapta kalmışım
Ben istersem alırım gerek yok fakirlere dağıt sensana da vereyim mi sevabına
Gel senide oyun başkanı adayı çıkaralım kaybetmen gereken mevzular var.Erene az daha makam verin seriden doymaz öyle biraz daha zorlasa makam için önümüzdeki ay semihle obde çarpışır ha gayret
adres at geliriz çayını içmeyeKişi kendini yok eder kral, öyle galeri basacam cart curt atmak ile olmaz bu işler, buyur dükkan sürekli açık, hatta İstanbula gel ara beni
alırsınBen istersem alırım gerek yok fakirlere dağıt sen
Gerekirse selfie onayı yaparlar
Korkumuz yokSorun yok bizim için, korkusu yetiyor
Korkumuz yok
Bu akılları kim verdi sana sen de mi öyle yapıyorsun sjsjdjdjjssSokaktan 2 çocuk çevirim selfie onayı yapar zaten adam 14 hesaba selfie onayı yaptı gözler neler gördü neler hala milleti kandırmaya devammmmmm
Hmm fatih, size ajan sokmamın harbiden vakti gelmiş. Ben öyle adam sokarım ki onu sağ kolun sanarsın sekreterlik verirsin bi gece ansızın altın ok kalmaz dikkat et tamam mıSorun yok bizim için, korkusu yetiyor
Sensiz kaybederim senin strateji adı altında sakız gibi adım çıkacağına kaybederim daha iyi makam meraklısı değiliz bebeğimmmmmGel senide oyun başkanı adayı çıkaralım kaybetmen gereken mevzular var.
Seni anlatıyorum işte başkanonline ahalisineBu akılları kim verdi sana sen de mi öyle yapıyorsun sjsjdjdjjss
Makam meraklısı değiliz diyip 58 kere aday olunca girdiğim tripler. hadi seçimde bol şans ağustos ayında aday ol altın okuna söyle seni aday çıkarsınlar o kadar sağa sola saldırdınSensiz kaybederim senin strateji adı altında sakız gibi adım çıkacağına kaybederim daha iyi makam meraklısı değiliz bebeğimmmmm
Hmm fatih, size ajan sokmamın harbiden vakti gelmiş. Ben öyle adam sokarım ki onu sağ kolun sanarsın sekreterlik verirsin bi gece ansızın altın ok kalmaz dikkat et tamam mı
senin gibi bir beceriksiz bile bunu yapabildiyse benim için çocuk oyuncağı partiyi devrettin parti ayağa kalktıEvet onuda yapmisligim var geçmişte
De bu saydiklarini yapabilecek adam malesef sen değilsin
Ancak üyelerinin gazını alırsın, oda nereye kadar göreceğiz
komik adam ya bu iyi eğlendiriyorlar beni her seçim hadi ittifak paylaşın az seri kaç gün olduMakam meraklısı değiliz diyip 58 kere aday olunca girdiğim tripler. hadi seçimde bol şans ağustos ayında aday ol altın okuna söyle seni aday çıkarsınlar o kadar sağa sola saldırdın
senin gibi bir beceriksiz bile bunu yapabildiyse benim için çocuk oyuncağı partiyi devrettin parti ayağa kalktı
karafatma geri döndü başka bir bedende başka bir yüzleDevredecek kimsen bile yok üzücü
Biz daha buradayız fatih bunları dert etme kendineDevredecek kimsen bile yok üzücü