43. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMLERİ 2. TUR SONUÇLARI (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.YRD
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ee nasıl oldu bu, güçlü gelecek biz öndeyiz diyordu, tebrikleri kabul ediyordu. Yanlışlık var oylar yeniden sayılsin, veriler doğru değil, oyları çalınmış olabilir. Memolun partisini başka birileride ele geçirme aşamasında da olabilir. Sıkıntı var @Memolreis hemen 30 sayfalık bir bildiri postu daha ac acil, aslında oyun başkanı sizin olacağınızı ama Türk budunun bir numara çevirip oyları çaldığını anlat çabuk😂😂😂

MAGARSUS

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.
Vatandaş
Ee nasıl oldu bu, güçlü gelecek biz öndeyiz diyordu, tebrikleri kabul ediyordu. Yanlışlık var oylar yeniden sayılsin, veriler doğru değil, oyları çalınmış olabilir. Memolun partisini başka birileride ele geçirme aşamasında da olabilir. Sıkıntı var @Memolreis hemen 30 sayfalık bir bildiri postu daha ac acil, aslında oyun başkanı sizin olacağınızı ama Türk budunun bir numara çevirip oyları çaldığını anlat çabuk😂😂😂
İlk gün ilk gece öndelermiş güncelleme yapmışlar sjdlkdldkdkdflkff

S Ö N M E Z

Güçlü Gelecek Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Tebrikler Türk budun👏🌹
Şu açıklamayı yapmak istiyorum guclugelecek03 hesabindan yapılan öndeyiz paylaşımı tamamen kendi şahsıma aittir.
Eğer bu paylaşım ile bu kadar söz konusu olduysam buna devam edeceğimden hiç birinizin şüphesi olmasın
Saygılarımla...

KadirBey.

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.YRD
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Tebrikler Türk budun👏🌹
Şu açıklamayı yapmak istiyorum guclugelecek03 hesabindan yapılan öndeyiz paylaşımı tamamen kendi şahsıma aittir.
Eğer bu paylaşım ile bu kadar söz konusu olduysam buna devam edeceğimden hiç birinizin şüphesi olmasın
Saygılarımla...
😂😂😂😂

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tebrikler Türk budun👏🌹
Saygılarımla...
🤣🤣🤣🤣🤣

BARAN BATIN ÖZDEMİR

👑SALTANAT👑/🇹🇷17. Dönem MB. Başkanı🇹🇷
Vatandaş
Tebrikler Türk budun👏🌹
Saygılarımla...
Bana birini hatırlatıyor nedense djdjdjdjd
Ama sonu pek iyi olmamıştı @Kadir Aydın

MAGARSUS

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.
Vatandaş
Tebrikler Türk budun👏🌹
Saygılarımla...
gjklsdgjksdgjklskjlhdsflkhdlfkhlkdfhdfhfdgjfgkjfgkgfkfgkfgkjfgklhdlfkghlkasdasd

bide fotoşok yapmış oyun başkanı gösteriyor kendilerini askljdjkaslfgkjlsdjklgsdjklgskjldgsdgs

güldür güldür şov izleyemeyenler için sizlere güçlü gelecek partisi getirilmiş arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...