Zaten oyun başkanı olarak görünüyordu seçilmişler aynı şekilde Kürşad başkanda, onla beraber 2 oyun başkanı gözüküyordu edit yok yani.gjklsdgjksdgjklskjlhdsflkhdlfkhlkdfhdfhfdgjfgkjfgkgfkfgkfgkjfgklhdlfkghlkasdasd
bide fotoşok yapmış oyun başkanı gösteriyor kendilerini askljdjkaslfgkjlsdjklgsdjklgskjldgsdgs
güldür güldür şov izleyemeyenler için sizlere güçlü gelecek partisi getirilmiş arkadaşlar
Sen sus remzişZaten oyun başkanı olarak görünüyordu seçilmişler aynı şekilde Kürşad başkanda, onla beraber 2 oyun başkanı gözüküyordu edit yok yani.
Tamamdır efew abimiz ciddiye bile alamıyorum seni ya isme bak Marvel özentisiSen sus remziş
asdfsdlfgsdklg polat alemdardan iyidir yazık sanaTamamdır efew abimiz ciddiye bile alamıyorum seni ya isme bak Marvel özentisi
En azından benim karakterin bir gerçekliği var, Thor un yada Odinin varmı gerçekliği ? 🥹asdfsdlfgsdklg polat alemdardan iyidir yazık sana
bayağı gerçek remzi vaovvvvvvvvvvvvvvvvEn azından benim karakterin bir gerçekliği var, Thor un yada Odinin varmı gerçekliği ? 🥹