45. DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI SEÇİMİ MEDYA PATRONLARI İTİRAZLARI. (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
45. Dönem Genel Kurmay Başkanı seçimlerinde Medya Patronları itirazları 14 Haziran 2024 17.00 Tarihine kadar toplanacak olup;
İlk kez uygulanan bir uygulamada hatalar, sorunlar ve eksikler olması olağandır.

Tüm itirazlar değerlendirilecek olup, seçim şu an geçici olarak açıklanacaktır.
İyi oyunlar dileriz.

Son düzenleme:

MAGARSUS

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.
Vatandaş
Evet ilk itiraz benden gelsin destekle görüşüldüğünde açıklama kısmında desteklediğimiz başkanın adını panelbaşkanonline kısmı üzerinden medya patronunun medyaya abone olan kişilere duyuru geçip bilgilendirmesi gerektiğinide öğrenmiş bulunduktan sonra saat 00:00 da medya savaşı çıkmış bulunmakta olup hiçbir üyenin bilgileri duyuru geçmediği görülmüştür tekrar kontrol ederseniz Kaan Çelik başkanında mavi medyayı alıp bizzat kurallara uyarak duyurusunu gerçekleştirmiş olduğunu görebilirsiniz ayrıca bu alan kendisini zeki sanan arkadaşlarda duyuru geçmediğini varsayarsak gündüz kırmızı medya açıklamamda Kaan çeliğe oylar diye bir medya mesajım mevcuttu bu mesajın sayılmasını talep ediyorum herkese iyi oyunlar diliyorum :)

E

E.A.

Ziyaretçi
Seçim 00.00 da değil 23.59 da bitmiştir. Buraya ss atmaya gerek yok malum birileri saati ileri aldığımız düşünecek kadar farklı düşüncelere dalmış. Loglardanda görüneceğini düşünüyorum kırmızı medyayı 23.58 de önce emirhan ardından ben aldım 23.59dan sonra da kadir aydın aldı. Bakılması gereken zaman dilimi 23.59.00 dan önceki zaman dilimidir sonuçta seçimin bitiş saati budur. Duyuru atılması gerektiğini falan savunanlar olmuş ancak ne wikide ne sizin seçimden önceki duyurularınızda böyle bir bilgi bulunmamaktadır. Seçim bitiş saatinde (23.59) da medyaya sahip olan medya patronudur. Kırmızı Medya Patronunun Ben ya da emirhanda olması gereklidir. Kolaylıklar diliyorum. Ayrıca mahmut hocam 17.00a kadar bekletme bizi loglar elinde açıkla bir an önce 😁

E

E.A.

Ziyaretçi
Özelden verilen cevapların geçerliliği yoktur. Oyun oynuyoruz burada kurallar wikide yazmaktadır. Ayrıca seçimden önce geçilen duyuruda Medya Patronu seçim bitiş tarihin de ki kişidir der. Medya patronu kimse oyunu kime atmışsa desteklediği adayda odur.

F.T

#FreeKadirAydın
1. Atanmış Oyun Başkanı
Seçim 00.00 da değil 23.59 da bitmiştir. Buraya ss atmaya gerek yok malum birileri saati ileri aldığımız düşünecek kadar farklı düşüncelere dalmış. Loglardanda görüneceğini düşünüyorum kırmızı medyayı 23.58 de önce emirhan ardından ben aldım 23.59dan sonra da kadir aydın aldı. Bakılması gereken zaman dilimi 23.59.00 dan önceki zaman dilimidir sonuçta seçimin bitiş saati budur. Duyuru atılması gerektiğini falan savunanlar olmuş ancak ne wikide ne sizin seçimden önceki duyurularınızda böyle bir bilgi bulunmamaktadır. Seçim bitiş saatinde (23.59) da medyaya sahip olan medya patronudur. Kırmızı Medya Patronunun Ben ya da emirhanda olması gereklidir. Kolaylıklar diliyorum. Ayrıca mahmut hocam 17.00a kadar bekletme bizi loglar elinde açıkla bir an önce 😁

Biz napıyorduk o sırada? 🤣🤣

Loglar elinde derken bunu yazmakta ne bileyim 🤣

Sizin medya patronu hangi adayı destek gösterdi bu arada? Desteklediği aday ile alakalı herhangi bir bildiri yok ortada?

X

xEnesHAN.

Ziyaretçi
Evet ilk itiraz benden gelsin destekle görüşüldüğünde açıklama kısmında desteklediğimiz başkanın adını panelbaşkanonline kısmı üzerinden medya patronunun medyaya abone olan kişilere duyuru geçip bilgilendirmesi gerektiğinide öğrenmiş bulunduktan sonra saat 00:00 da medya savaşı çıkmış bulunmakta olup hiçbir üyenin bilgileri duyuru geçmediği görülmüştür tekrar kontrol ederseniz Kaan Çelik başkanında mavi medyayı alıp bizzat kurallara uyarak duyurusunu gerçekleştirmiş olduğunu görebilirsiniz ayrıca bu alan kendisini zeki sanan arkadaşlarda duyuru geçmediğini varsayarsak gündüz kırmızı medya açıklamamda Kaan çeliğe oylar diye bir medya mesajım mevcuttu bu mesajın sayılmasını talep ediyorum herkese iyi oyunlar diliyorum :)
Medya ile atılan duyuruda bu konuya değinilmemiş. Sizin özelden öğrendiniz bilgiyle mi harekrt edeceğiz 😂

F.T

#FreeKadirAydın
1. Atanmış Oyun Başkanı
Özelden verilen cevapların geçerliliği yoktur. Oyun oynuyoruz burada kurallar wikide yazmaktadır. Ayrıca seçimden önce geçilen duyuruda Medya Patronu seçim bitiş tarihin de ki kişidir der. Medya patronu kimse oyunu kime atmışsa desteklediği adayda odur.

Evet Eren diyor ki;
Panel de desteklediğin aday ve partisi kutucuklarını da kaldıralım gerek yokmuş onlara 🤣

E

E.A.

Ziyaretçi
Biz napıyorduk o sırada? 🤣🤣

Loglar elinde derken bunu yazmakta ne bileyim 🤣

Sizin medya patronu hangi adayı destek gösterdi bu arada? Desteklediği aday ile alakalı herhangi bir bildiri yok ortada?
Benle ikili tartışmaya giremezsin ben medya patronuna itiraz ediyorum senin irite yazılarına cevap verecek değilim. Sanada iyi oyunlar

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Özelden hiçbir itirazı kabul etmiyoruz, bu yüzden konuları açtık.
Ayrıca 17.00'ı beklemeyelim gibi bir şey söz konusu değil.
İtiraz prosedürü bu şekilde olup; amaç tüm oyuncuların katkı koyup / tartışıp itirazın sağlıklı bir şekilde değerlendirilmesidir :)

MAGARSUS

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.
Vatandaş
IMG_0193.png

bu kısımlar kullanılmak üzere konulmuşlardır 23:59 da tembellik yapıp bütün parti ve ittifaka hurrraaa sadece satın alma tuşuna basıp ilkokul 1.sınıftaki gibi birinç birinç demek için yapılmamıştır daha önce 23:59 parti haksız ve emek çalıcı parti geçişileri nasıl engellendiyse medya patronunun haksız yere 10 oy kullanıp koca bir seçimin dengesini değiştirmeside bu panel sayesinde engellenmiştir